Ειδησεογραφικό site

Μία βίγκαν και ένας γκέι…

66

Τα ΜΜΕ μόνο στον Στέφανο Κασσελάκη βρίσκουν ενδιαφέρον και τον κυνηγούν σαν μελισσούλες, ενώ (ψιλό) αδιαφορούν για την πρώην υπουργό Έφη Αχτσιόγλου… Στοιχηματίζουμε ότι δεν οφείλεται στο γεγονός ότι είναι γκέι. Και στρέιτ να ήταν, πάλι αυτός θα είχε το «μέλι»!

Άλλωστε και η Έφη Αχτσιόγλου είναι βίγκαν. Δεν τρώει κρέας, τα παράγωγα και γαλακτοκομικά, ενώ ο σύζυγός της Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι κρεατοφάγος… Ενδιαφέρουσα δηλαδή αντίθεση, αλλά για έναν περίεργο λόγο τα ΜΜΕ δεν τη βρίσκουν ελκυστική! Γιατί άραγε;

Προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έχει βγει από το «κάδρο», διότι το επιτελείο της Αχτσιόγλου εκτιμά ότι η παρουσία του της κάνει ζημιά… Και ως εκ τούτου απορρίπτει τις οχλήσεις των ΜΜΕ (για κοινές τους εμφανίσεις). Κάτι που ομολογουμένως θα ήταν ελκυστικό (για τα media)!

Πέρα από τους μηχανισμούς, τις ίντριγκες και τις συμμαχίες… Μαζί με την πολιτική η κοινωνία κρίνει τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν θεσμικές θέσεις ή θέσεις «κλειδιά» και με ένα αλάνθαστο κριτήριο, το ένστικτο! Και εκεί ή κερδίζεις ή χάνεις. Δεν σημαίνει ότι ο ένας είναι καλός και η άλλη κακή. Πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις… Απλώς η κοινωνία επιλέγει την περίπτωση που της ταιριάζει την κάθε στιγμή. Και αυτό δεν μπορείς να το αγνοείς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.