Ειδησεογραφικό site

Δείπνο Ανδρουλάκη στους υποψήφιους ευρωβουλευτές

75

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρέθεσε δείπνο στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σε γνωστό εστιατόριο στο Γουδί, για να ανταλλάξουν απόψεις και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Στο τραπέζι βρέθηκαν συνολικά 32 υποψήφιοι ευρωβουλευτές, καθώς 10 από τους συνολικά 42 του ευρωψηφοδελτίου δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Μεταξύ των θεμάτων που έπεσαν στο τραπέζι ήταν η επίσκεψη του ευρωπαίου υποψήφιου της ομάδας των Σοσιαλιστών, Νικόλας Σμιτ, στη Θεσσαλία και η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα και η συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναφορικά με τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «έπρεπε πολύ νωρίτερα να έχουμε κάνει διάβημα στην Ευρώπη και βέβαια σε όλα τα διεθνή fora για να προστατεύσουμε αυτά τα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε σε όλους τους υποψήφιους καλό αγώνα και τόνισε πως ενωμένοι θα συνεχίσουν να παλεύουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

DEIPNO_ANDROULAKI_6_b08f6.jpg

DEIPNO_ANDROULAKI_7_8b7b4.jpg

DEIPNO_ANDROULAKI_1_4ae1b.jpg

DEIPNO_ANDROULAKI_2_16f80.jpg

DEIPNO_ANDROULAKI_5_b9d0a.jpg

Τα σχόλια είναι κλειστά.