Ειδησεογραφικό site

Μόδα είναι… 14 Νοεμβρίου 2015

44

Η συλλογή που προκάλεσε φρενίτιδα 

moda2Παγκόσμια φρενίτιδα προκάλεσε στους καταναλωτές η νέα συλλογή του οίκου Βalmain για την H&M, που κυκλοφόρησε τη βδομάδα που μας πέρασε. Οι θαυμάστριες του οίκου Βalmain και του υπευθύνου δημιουργικού του, Ολιβιέ Ρουστέν, σπρώχτηκαν, τσακώθηκαν και πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για να αρπάξουν ένα από τα εντυπωσιακά φορέματα.
Η πολυδιαφημισμένη στα social media συλλογή του Ρουστέν ήταν μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του, που έγινε sold out μέσα σε λίγα λεπτά σε όλο τον κόσμο, αφήνοντας πολλούς «οπαδούς» δυσαρεστημένους και χτυπημένους μετά από καβγάδες για τα πολυπόθητα ρούχα.
Ο Ολιβιέ, του οποίου η έντονη παρουσία στο ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη που έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια ο οίκος, ήρθε αντιμέτωπος με τους εξοργισμένους επίδοξους αγοραστές που έφυγαν απογοητευμένοι από τα καταστήματα έπειτα από πολλές ώρες αναμονής, με την ελπίδα ότι θα εξασφάλιζαν ένα αγαπημένο τους κομμάτι.
«Είμαι τόσο πληγωμένος. Το περίμενα καιρό. Ήμουν κυριολεκτικά στρεσαρισμένος κάθε μέρα για αυτή τη συλλογή. Τα 25α γενέθλιά μου είναι τη Δευτέρα και ήταν το μόνο πράγμα που ήθελα! Είμαι εξαιρετικά θλιμμένος που δεν μπόρεσα να πάρω τίποτα! Σας παρακαλώ, διαθέστε ξανά τη συλλογή!» ανέβασε ένας αγοραστής στο twitter, ενώ ένας άλλος παραπονέθηκε: «Περίμενα στην ουρά, αν και είχα να γράψω εξετάσεις τριμήνου, το έσκασα για να ’ρθω εδώ. Ανέβαλα πολλά πράγματα γι’ αυτό. Παρακαλώ, ανανεώσετε τη συλλογή. Δεν σας κάνω πλάκα. Έκλαιγα μία ώρα. Τόσο καιρό την περίμενα. Σας ικετεύω, ξαναδιαθέστε την».
Τα κομμάτια έγιναν αμέσως διαθέσιμα στο eBay με τιμές που ξεπερνούν τις 3.000 λίρες –πράγμα που καθιστά μάλλον σοφή επενδυτική κίνηση την αγορά ενός Balmain– και είναι κάτι που έβαλε τους αγοραστές, που στάθηκαν τυχεροί στο να κατοχυρώσουν ένα κομμάτι της συλλογής, σε σκέψεις να το πουλήσουν σε κάποιον άλλον που δεν θα τα καταφέρει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.