Ειδησεογραφικό site

Εξοργίζουν οι αποκαλύψεις για τον δάσκαλο που παρενοχλούσε μαθήτριες κάτω των 10 ετών

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο δάσκαλος που σε λίγες ώρες θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων. «Το έκανα για την διαπαιδαγώγησή τους» ανέφερε στην κατάθεση του σοκάροντας τους αξιωματικούς του Ανηλίκων.

Οι αρρωστημένες πράξεις του «δασκάλου»

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για μια ακόμη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα έρχονται αντιμέτωποι με τις φρικιαστικές πράξεις δασκάλων και εκπαιδευτικών σε δημόσια σχολεία με θύματα τους μαθητές τους.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής της νέας υπόθεσης παρενόχλησης ανήλικων κοριτσιών είναι ένας 48χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου στα Νότια Προαστια.

Οι αρρωστημένες φαντασιώσεις του εκπαιδευτικού έχουν αποτυπωθεί στα γραπτά μηνύματα που έστελνε στις τρεις μαθήτριες τις τελευταίες ημέρες.

Η αφόρητη πίεση των τελευταίων δέκα ημερών

Αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης της Ασφάλειας Αττικής αναφέρουν στο newsit.gr πως ο 48χρονος δάσκαλος είχε στοχοποιησει τις τελευταίες δέκα ημέρες τις τρεις ανήλικες μετατρέποντας την καθημερινότητα τους σε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Ο “δάσκαλος” χωρίς να υπολογιζει τίποτα και αδιαφορώντας πλήρως για την ψυχολογική κατάσταση που έφερνε σε παιδιά μικρότερα των δέκα ετών, βομβάρδιζε τις ανήλικες καθημερινά με μηνύματα μέσω εφαρμογών.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αποκαλύπτουν πως ο 48χρονος χρησιμοποιούσε skype, viber και messenger για να στέλνει μηνύματα τις μαθήτριες του δημοτικού.

Η πίεση που ασκούσε στις ανήλικες ήταν αφόρητη ενώ μέσω μηνυμάτων, που σόκαραν τους αξιωματικούς του Ανηλίκων, εξέφραζε την επιθυμία του να συναντηθούν εκτός σχολείου και ότι τις είχε ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους συμμαθητές τους.

Πίστευε ότι δεν θα αποκαλυφθεί το μυστικό του

Το θράσος του ήταν τέτοιο που παρά την παρενόχληση που ασκούσε ο 48χρονος στις τρεις ανήλικες θεωρούσε πως καμία από τις μαθήτριες του δεν αποκάλυπτε το “μυστικο” του.

Τα αρρωστημένα μηνύματα του 48χρονου όμως έγιναν αντιληπτά από τους γονείς των ανήλικων κοριτσιών που μόλις διάβασαν τα sms που έστελνε ο δάσκαλος στις κόρες τους πάγωσαν από τρόμο.

Αμέσως κατέφυγαν στο τοπικό Αστυνομικο Τμημα και από εκεί στην Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων που με άμεσες ενέργειες σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του και προχώρησε στην άμεση σύλληψή του.

Ο 48χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων, καθώς είναι εκπαιδευτικος και τα θύματα του μαθήτριες του, και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σοκ με την κατάθεση του

Ένα ακόμη στοιχείο που αποτυπώνει την αρρωστημένη δράση του 48χρονου αποκαλύπτεται μέσω της κατάθεσης του μετα την σύλληψη του και μεταφορά στα γραφεία του Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ.

Στις ερωτήσεις των αρμόδιων αστυνομικών ο “δάσκαλος” φέρεται να ισχυρίστηκε πως το έκανε για το… καλό των παιδιών. “Το έκανα για την διαπαιδαγώγησή τους” φέρεται να υποστήριξε ο “εκπαιδευτικός” αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς.

Έφοδος στο σπιτι του

Οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την νέα υπόθεση παρενόχλησης ανήλικων κοριτσιών έκαναν έφοδο και στο σπίτι του 48χρονου εκει όπου μένει με την ανήλικη κόρη του και τον επίσης ανήλικο γιο του.

Ανεπιβεβαίωτες μέχρι αυτή την στιγμή πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως ένας από τα δύο παιδιά του συλληφθέντα πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τα τρία κορίτσια που παρενοχλούσε ο πατέρας του.

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνο, υπολογιστές και tablet, έχουν κατασχεθεί και έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ψηφιακή ανάλυση. Στόχος είναι να διαπιστωθεί εαν ο 48χρονος “εκπαιδευτικός” έχει παρενοχλήσει και άλλες μαθήτριες του οι οποίες κάτω από τον φόβο και την τρομοκρατία που τους ασκούσε δεν ειχαν φανερώσει τη δράση του.

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ο “δασκαλος” αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων ώστε να απολογηθεί για τις πράξεις του

Τα σχόλια είναι κλειστά.