Ειδησεογραφικό site

Κοσμοπλημμύρα στη Γερμανία για τον Γιώργη Ξυλούρη Καντρή – Μάγεψε το πλήθος (video)

https://www.facebook.com/reel/460457123020668

 

Ο Σύλλογος Κρητών και πάσης Ελλάδος Μπίλεφελντ και περιχώρων διοργάνωσε την ετήσια χοροεσπερίδα του το Σάββατο 20 Απριλίου στην πόλη Μπίλεφελντ.H εκδήλωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία για δύο λόγους. Αρχικά, για τον κόσμο που ήταν πολύς περισσότερος από τον αναμενόμενο, αλλά και για τη μουσική πανδαισία που τους χάρισε ο Γιώργης Ξυλούρης  γνωστός σε όλους ως Καντρής.

Ήταν επίσης έντονα συγκινησιακή βραδιά, όταν τα μέλη του συλλόγου χόρεψαν με τις κρητικές φορεσιές και όταν τους τραγούδησε ένα από τα τραγούδια του ο Γιώργης Ξυλούρης Καντρής που αναφέρεται στους ξενιτεμένους!!!Ο πρόεδρος Μάνος Κατσαμάνης και όλο το συμβούλιο ήταν άψογοι διοργανωτές της εκδήλωσης και το έζησαν με ιδιαίτερη θέρμη..

Ήταν από τις πιο επιτυχημένες βραδιές.. Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα καθώς κατά τη διάρκεια της συναυλίας άρχισε πυκνή χιονόπτωση η οποία και ενθουσίασε τον Ξυλούρη και τους συνεργάτες του(Μανόλη Σαλούστρο, Δημήτρη Αποστολάκη και Μηνά Παιγνιωτάκη).Το παρόν έδωσαν όλοι οι πρόεδροι των κρητικών συλλόγων στη Γερμανία οι οποίοι έμειναν και αυτοί κατενθουσιασμένοι…

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις δέκα το πρωί τραγουδώντας όλοι μαζί. Την επομένη γλέντησαν σε ιδιωτική εκδήλωση στην Ολλανδία μαζί με τον Καντρή και το συγκρότημά του. Το ραντεβού τους ανανεώθηκε  για πολύ σύντομα! Πάντα τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται που προάγουν τον πολιτισμό της Ελλάδας!!!

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.