Ειδησεογραφικό site

Πέθανε στα 40 του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Μπελτεγρής

Θλίψη έχει σκορπίσει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ η είδηση του θανάτου σε ηλικία μόλις 40 ετών του Χάρη Μπελτεγρή.

Ο Χάρης Μπελτεγρής ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια να δραστηριοποιείται πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε μάλιστα γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν μέλος της Κεντρική Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ καθώς και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Μπελτεγρής τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Παρόλα αυτά συνέχιζε να παλεύει για το ΠΑΣΟΚ από τη θέση του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής βορείου τομέα της Αθήνας.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης στο Χαλάνδρι.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα έξυπνο και ικανό άνθρωπο με τα social media να έχουν κατακλυστεί από μηνύματα για τον Χάρη Μπελτεγρή.

«Αντίο «βουνό». Μαχητής μέχρι το τέλος. Τιμή μας όσοι ήμασταν δίπλα σου», έγραψε στο αντίο του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

αλό ταξίδι στο Φως, Γραμματέα, Αγωνιστή, Φίλε, Χάρη», έγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζιος

dimitrisnew

 

«Κ

Όπως σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και από τα κορυφαία στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν Παύλος Χρηστίδης: «Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια. Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματεας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χαρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ενα παιδί-θαύμα. Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια; Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδικη Αραβια και την Αγγλία; Την Επίδαυρο; Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23; Ο Χαρης Μπελτεγρης ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή. Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλό ταξίδι εκεί ψηλά. Θα μας λείψεις πολύ και περισσότερο στην Καίτη σου, τον Άρη, τον Κώστα. Δόξα και τιμή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.