Ειδησεογραφικό site

Ραλλία Χρηστίδου: Τα σχόλια στο Twitter για το «έχουν φράξει τα μέσα μας» για τον φράχτη στον Έβρο

41
Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, στο οποίο βάλλει κατά της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, τη φράση «έχουν φράξει τα μέσα μας».

Πιστή στη «γραμμή» του ΣΥΡΙΖΑ κατά του φράχτη στον Έβρο, όπως εκφράστηκε πρόσφατα με την τροπολογία Παπαδημούλη, η πρώην τραγουδίστρια επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζει «δουλίτσες, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες» το έργο για τη θωράκιση των συνόρων και υποστηρίζει ότι «ο μόνος φράχτης που τους ενδιαφέρει και τους απασχολεί και τους προκαλεί πανικό (σ.σ. στην κυβέρνηση) είναι ο φράχτης που έχει υψώσει η κοινωνική πλειοψηφία απέναντι στην αδιαφορία, στη συγκάλυψη, στη διαφθορά, στην ασυδοσία».

Το ύφος και η φρασεολογία που χρησιμοποίησε η Ραλλία Χρηστίδου δεν έμειναν ασχολίαστα από χρήστες των social media οι οποίοι την επικρίνουν για το γεγονός ότι θέλει «ξέφραγο αμπέλι τη χώρα», υπενθυμίζουν ότι για τον φράχτη στον Έβρο διαμαρτύρεται και ο Ερντογάν ενώ την καλούν να πάει στον Έβρο και να εκφράσει την άποψή της στους κατοίκους της περιοχής.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια για την θέση της Ραλλίας Χρηστίδου

xristidou-sxolio1
xristidou-sxolio2
rallia12

Τα σχόλια είναι κλειστά.