Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να ωραιοποιεί την πραγματικότητα

Σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό ότι, τρία χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, εξακολουθεί να «ωραιοποιεί» την πραγματικότητα.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, δια του εκπροσώπου Τύπου, Δημήτρη Μάντζου χρεώνει στην κυβέρνηση πολιτική και τεχνοκρατική ανεπάρκεια, αποτυχία στη διαχείριση των κρίσεων, συσσώρευση προβλημάτων εις βάρος των πολλών και αδύναμων, ανεύθυνη δημοσιονομική διαχείριση, επιλεκτική φορολογική πολιτική για λίγους και ισχυρούς, και εργαλειοποίηση ακόμη και της πανδημίας για την αδιαφανή εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Κάνει λόγο για κλειστά κλαμπ εξουσίας, απευθείας αναθέσεις, συμβιβασμό με τα μεγάλα συμφέροντα στην ενέργεια, «επιτελικό χάος» στα των φυσικών καταστροφών και για μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για το δημόσιο πανεπιστήμιο, τη δημόσια υγεία, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τη νέα γενιά.

Η Χαριλάου Τρικούπη εκτιμά ότι το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί κάνοντας επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ να «θολώσει» το θετικό της μήνυμα. «Του συνιστούμε να περιμένει ως τις εκλογές -αν πρώτα κατασταλάξει πότε θα τις κάνει- και να αναμένει τη λαϊκή ετυμηγορία. Και τότε θα φανεί ποιοι εργάζονται για το καλό του τόπου και ποιοι για τις καρέκλες και τα αξιώματα”, τονίζει ο κ. Μάντζος χαρακτηρίζοντας το αίτημα για αλλαγή πολιτικής επίκαιρο και ισχυρό καθώς και εφικτό τον στόχο ενίσχυσης των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ “απέναντι στον ελιτισμό και τον λαϊκισμό, απέναντι στη συντήρηση, δεξιά και αριστερή»

Τα σχόλια είναι κλειστά.