Ειδησεογραφικό site

Ο Τζεφ Μπέζος είχε στείλει πάνω από 20 dick pics στην Σάντσεζ – Εκείνη τις προωθούσε παντού, λέει ο αδερφός της!

3.032

Ο Μάικλ Σάντσεζ αποκαλύπτει τις κουβέντες για γάμο ανάμεσα στο ζευγάρι και τα σχέδιά τους να αγοράσουν μαζί τον National Enquirer για να μάθουν… ποιος τους «κάρφωσε»

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν ως τον «μυστικό πληροφοριοδότη» που κάρφωσε τον παράνομο δεσμό του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ στον National Enquirer, επιχείρησε ο αδερφός της ερωμένης του δισεκατομμυριούχου, παραχωρώντας μια συνέντευξη στο Vanity Fair.

Ο Μάικλ Σάντσεζ, που σύμφωνα με πολλά διεθνή ΜΜΕ είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ (κάτι που τον φέρνει στο αντίπαλο στρατόπεδο, ιδεολογικά και πολιτικά, με τον εραστή της αδελφής του) αποκάλυψε στη συνέντευξή του ότι ο ιδρυτής της Amazon είχε κάνει «κουβέντα για γάμο» με την Λόρεν, την οποία λατρεύει, και ότι μέσα στους περασμένους μήνες της είχε στείλει πάνω από 20 φωτογραφίες του πέους του.

Ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με την διαρροή των εν λόγω dick pics.

Υπενθυμίζεται ότι το σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer, που είχε βγάλει στη φόρα τον παράνομο δεσμό του ζευγαριού, απείλησε πρόσφατα τον Μπέζος με την δημοσίευση αυτού του υλικού, εάν ο ίδιος δεν σταματούσε να «αναζητά» το καρφί που τους παρέδωσε τα μηνύματα και τις φωτογραφίες.

«Δεν είχα καμία σχέση με τη διαρροή αυτών των φωτογραφιών. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που θέλω να τονίσω. Δεν είχα ποτέ πρόσβαση. Είναι προφανές ότι είχαν σταλεί σε άλλα πρόσωπα. Μιλάμε για περίπου 20 dick pics. Η Λόρεν πιθανότατα τις κοινοποιούσε σε πολλές φίλες της. Δεν είχε κακή πρόθεση, δεν είναι αυτό το στιλ της, αλλά όταν είναι ερωτευμένη της αρέσει να μοιράζεται πράγματα. Μία φορά προσπάθησε να μου δείξει κι εμένα μία και εγώ της είπα: «Τι σκατά σ’ έχει πιάσει; Δεν θέλω να το δω αυτό!»», είπε ο Μάικλ Σάντσεζ, που στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μάνατζερ της αδερφής του.

Σύμφωνα με τον Σάντσεζ, ο μέλλων γαμπρός του (εάν τελικά τα σχέδια για γάμο ευοδωθούν μετά την έκδοση των διαζυγίων των δύο εραδτών) δεν σκέφτηκε στιγμή να υποκύψει στον εκβιασμό του National Enquirer. Ωστόσο του είχε περάσει από το μυαλό να αγοράσει την εταιρεία American Media, στην οποία ανήκει το περιοδικό, ώστε να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από τη διαρροή. «Είχαμε συζητήσει αυτό το σενάριο. Μάλιστα είχαμε πει η εταιρεία να μετονομαστεί μετά την αγορά σε BOBO LCC, συνδυάζοντας τα αρχικά από την εταιρεία Black Opps της Λορεν και της Blue Origin του Τζεφ. Σε αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας είχαν φτάσει οι συζητήσεις» αποκάλυψε ο Σάντσεζ.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Μάικλ Σάντσεζ στο γεγονός ότι πλέον τον συνδέει μια στενή φιλία με το «κουνιαδάκι» του, παρά τα όσα είχαν γραφτεί παλαιότερα. «Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σχετικά με τα κίνητρά μου και πόσο πολύ πιστεύω στον έρωτα της Λόρεν και του Τζεφ. Είναι μια επική ιστορία αγάπης και θα παθαίνατε πλάκα αν ξέρατε πόσο ξετρελαμένοι είναι ο ένας με τον άλλον».

Τα σχόλια είναι κλειστά.