Ειδησεογραφικό site

Ντροπή – Οπαδοί του ΠΑΟ βανδάλισαν το γήπεδο της ΑΕΚ Τρίπολης σε ματς γυναικών – Έσβησαν το «Μιχάλη ζεις» και έγραψαν «Θύρα 13»

33

Οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στον αγώνα Γυναικών με τον Αστέρα Τρίπολης βανδάλισαν το γήπεδο Φιλικών και έσβησαν μήνυμα στη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή.

Ευτυχώς η Κυβέρνηση έκλεισε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και βρέθηκε η λύση για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Τα νέα περιστατικά βίας των τελευταίων ωρών επιβεβαιώνουν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως όσα αποφασίστηκαν έκαναν μια τρύπα στο νερό. Και πως η στοχοποίηση του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ήταν απλώς μια απόφαση που είχε εκδικητικά κριτήρια.

Και η αναποτελεσματικότητα των μέτρων επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά σήμερα, με οπαδούς του Παναθηναϊκού να δημιουργούν προβλήματα σε αγώνα για το πρωτάθλημα Γυναικών!

Συγκεκριμένα, περίπου 70-80 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της ΑΕΚ Τρίπολης, το οποίο έχει έδρα η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες υποδέχθηκαν την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί των Πράσινων φρόντισαν να βανδαλίσουν το γήπεδο. Αλλά και να προσβάλουν τη μνήμα του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του ΠΑΟ, μόλις έφτασαν στο γήπεδο «Φιλικών», όπου διεξαγόταν ο αγώνας, αμέσως κινήθηκαν προς την πλευρά που βρίσκονται τα αποδυτήρια του γηπέδου. Εκεί υπήρχε στον τοίχο το σήμα της ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά και ένα μεγάλο γκράφιτι, με το σύνθημα «ΜΙΧΑΛΗ ΖΕΙΣ», στη μνήμη του δολοφονηθέντα Κατσούρη. Με μαύρο σπρέι και μπογιές, λοιπόν, οι Πράσινοι οπαδοί έσβησαν το σύνθημα και έγραψαν από πάνω «Θύρα 13», όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες που παρουσιάζουμε.

Εχει επίσης ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι στο γήπεδο έγιναν και άλλες ζημιές, με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να σκίζουν πανό που υπήρχε στα κάγκελα της κεντρικής κερκίδας, ακριβώς στο κέντρο του γηπέδου, γεμίζοντας με συνθήματα στους τοίχους τον περιβάλλοντα χώρο. Ενώ δεν έλειψαν τα βεγγαλικά και οι κροτίδες…

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.