Ειδησεογραφικό site

Νίκος Ανδρουλάκης: Ρήξη χιαστού από τον τραυματισμό του παίζοντας μπάσκετ στο Ζάππειο

55

Ρήξη χιαστού έπαθε τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στο Ζάππειο παίζοντας μπάσκετ στο πλαίσιο εκδήλωσης για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος.

Μάλιστα όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο κ. Ανδρουλάκης ενδέχεται να χρειαστεί και χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του, κάτι που θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ώρες. Υπενθυμίζεται πως χθες μετά τον τραυματισμό του μετέβη στο νοσοκομείο για αξιολόγηση του τραυματισμού, ενώ σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η ομιλία του στο Αίθριο του Ζαππείου στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο κ. Ανδρουλάκης έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού με τους ιατρούς να συζητούν αν μπορεί να προχωρήσει με συντηρητική αγωγή ή αν πρέπει να χειρουργηθεί. Στελέχη του επιτελείου του λένε πάντως ότι η ομιλία στο Ζάππειο θα γίνει κανονικά- με κάποιες τροποποιήσεις βέβαια

Ο τραυματισμός του

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Ανδρουλάκης σε μία ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μία μπάλα μπάσκετ. Μάλιστα εκείνη την ώρα έπαιζαν μπάσκετ στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και βουλευτές.  Αμέσως αποχώρησε από το Ζάππειο και επισκέφθηκε τον γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έπαθε διάστρεμμα.

Ανδρουλάκης: Έπαθε διάστρεμμα παίζοντας μπάσκετ στο Ζάππειο

 

Ανδρουλάκης: Έπαθε διάστρεμμα παίζοντας μπάσκετ στο Ζάππειο

 

5669106
5669102__1_
5669189
5669144
5669149
5669102

 

IMG-20220902-WA0006
Κλείσιμο
IMG_8705
IMG_8691

Τα σχόλια είναι κλειστά.