Ειδησεογραφικό site

Μουσταφά Κατραντζή: Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Μουσταφά Κατραντζή ενημέρωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα ότι και το δικό του όνομα υπήρχε στην αναφορά της ΕΥΠ.

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», αναφέρει ο κ. Κατραντζή.

Η ανάρτηση του Μουσταφά Κατραντζή

Τι δηλώνουν πηγές της ΝΔ

Σύμφωνα με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία, «υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Κατραντζή και ο ίδιος αμέσως ανταποκρίθηκε. Στην ανάρτηση μιλάει σαφώς για μουσουλμάνους και χριστιανούς. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τόσες εβδομάδες δεν έχουν βγει να πουν μια κουβέντα. Η διαφορά είναι σαφής. Αλήθεια θα πουν ποιον θα εκπροσωπούν στην ελληνική βουλή όπως τους καλούμε τόσον καιρό;».

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία στη Ροδόπη πήρε ποσοστό 27,06% και ήρθε δεύτερη πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ που πήρε 33,18%. Ο Μουσταφά Κατραντζή πήρε μόλις 1.275 σταυρούς και βρέθηκε στην τρίτη θέση με τη μοναδική έδρα για τη ΝΔ να πηγαίνει στον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος πήρε 10.895 ψήφους

Τα σχόλια είναι κλειστά.