Ειδησεογραφικό site

Μόδα είναι… 11 Μαρτίου 2016

69

Manolo Blanhik – Rihanna: Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται

moda2Μόλις αυτή την εβδομάδα αποκαλύφθηκε η συνεργασία του οίκου υποδημάτων Manolo Blanhik με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Rihanna.
Ο ιδρυτής και σχεδιαστής του οίκου περιέγραψε αυτή τη συνεργασία σαν τη συνάντηση δύο μεγάλων πνευμάτων. «Είναι μια απίστευτα συναρπαστική συνεργασία και είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα – η συνεργασία με τη Ριάνα ήταν καταπληκτική. Η αντίληψή της, το πάθος της, η δημιουργικότητά της και το στυλ της έχουν αντικατοπτριστεί στα διάφορα σχέδια και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό», είπε με ενθουσιασμό για τη συνεργασία τους, που ονομάστηκε «Denim Desserts». «Νομίζω ότι ο καθένας θα αγαπήσει αυτό που πρόκειται να δει», συμπλήρωσε.
Η συλλογή, που αποτελείται από έξι σχέδια limited-edition, θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Μαΐου αποκλειστικά στα μαγαζιά του οίκου στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στο Χονγκ Κονγκ και οι τιμές θα κυμαίνονται μεταξύ 541 και 2.458 βρετανικών λιρών.

«O Manolo Blahnik ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με τη Rihanna», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του οίκου Manolo Blahnik, Kristina Blahnik. Και πρόσθεσε: «Πιστεύαμε ακράδαντα ότι αν δούλευαν μαζί οι δυο τους χέρι-χέρι, με τη δημιουργικότητα που έχουν θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το λανσάρισμα αυτής της συλλογής».

Τα σχόλια είναι κλειστά.