Ειδησεογραφικό site

Χρηστίδης: Θέλουμε πράξεις από την ΕΕ- Τα λόγια δεν αρκούν

197

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να μας απαντήσει τί δεσμεύσεις πήρε από την Ευρωπαϊκή ηγεσία. Για παράδειγμα, θα στείλουν Frontex, θα αλλάξουν το Δουβλίνο, θα επιχειρήσουν να δουν την ευρωπαϊκή συμφωνία με την Τουρκία η οποία παραβιάζεται διαρκώς από την πλευρά του κ. Ερντογάν και τί σκοπεύουν να κάνουν με τις κυρώσεις που αφορούν την Τουρκία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας στον Open την χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία της Ευρώπης στον Έβρο,τόνισε πως «κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλουμε το δάχτυλο στην πληγή και να δούμε τί ακριβώς συμβαίνει, δεν μπορούμε να υποκρινόμαστε ότι όλα πάνε καλά. Υπάρχει ευρωπαϊκό πρόβλημα και ευρωπαϊκή αλληλεγγύη σημαίνει κοινή Ευρωπαϊκή Μεταναστευτική πολιτική».

«Είναι προφανές πως δεν χρειαζόταν να πετάξουν χθες με ελικόπτερο για να δουν τις εικόνες αυτές οι οποίες μεταδίδονται από όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης διαρκώς», πρόσθεσε ο Παύλος Χρηστίδης. «Γνωρίζουν πολύ καλά τί γίνεται, δεν παίρνουν αποφάσεις οι οποίες μπορούν να είναι υλοποιήσιμες και πρακτικές. Τα 700.000.000 τα οποία έταξαν στην ελληνική κυβέρνηση δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα δεν φτάνουν για το οτιδήποτε. Αν σκοπεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση να κάνει την Ελλάδα αποθήκη ψυχών θα πρέπει να το ξεχάσουν», κατέληξε

Τα σχόλια είναι κλειστά.