Ειδησεογραφικό site

Στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ολυμπιακός – Στα σύνορα του Έβρου η αποστολή βοήθειας

37

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε στο στρατόπεδο «Κανδυλάπτης» όπου έγινε η εκφόρτωση των 75 τόνων του υλικού, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ξηρά τροφή, νερό, χυμούς και αναλώσιμα είδη
Έφτασε στα σύνορα η αποστολή βοήθειας του Ολυμπιακού προς τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε στο στρατόπεδο «Κανδυλάπτης» όπου έγινε η εκφόρτωση των 75 τόνων του υλικού, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ξηρά τροφή, νερό, χυμούς και αναλώσιμα είδη.

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμη φορά απέδειξε έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας και στην προκειμένη περίπτωση δίπλα σε όσους εργάζονται νυχθημερόν για τη φύλαξη των συνόρων.

Η προσφορά αλληλεγγύης έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση και συγκίνηση από εκείνους που έγιναν κοινωνοί της προσπάθειας του Ολυμπιακό
Ο επικεφαλής της αποστολής του Ολυμπιακού Βασίλης Βασιλειάδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι αφήσαμε όλα τα προϊόντα και το υλικό που συγκεντρώθηκε στο στρατόπεδο.

«Η εντολή είναι ότι έχετε ανάγκη με ένα τηλεφώνημα θα εκτελείται άμεσα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης.

Η αποστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την επιθυμία που εκφράστηκε από τον ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, παρέδωσε στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης όσο και στα φυλάκια των Κήπων και των Καστανιών πολύτιμο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί το προσεχές διάστημα.

Η 11μελής ομάδα εθελοντών των «ερυθρολεύκων», στην οποία ηγείται ο πρόεδρος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλης Βασιλειάδης, υπογράμμισε πως θα είναι δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις για οτιδήποτε χρειαστούν

Τα σχόλια είναι κλειστά.