Ειδησεογραφικό site

Ό,τι πεις 2 Αυγούστου 2014

100

Αγαπητό «Καρφί», σας ευχαριστώ πολύ για το βιβλίο του Γέροντα Παΐσιου. Έμαθα πάρα πολλά χάρη σε αυτό. Αν μπορείτε να βάλετε και άλλα βιβλία τόσο ενδιαφέροντα.

Αναγνώστριά σας

Ανταποδίδουμε τις ευχαριστίες και πάντα θα προσπαθούμε για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

 

Επί σειρά ετών ακούμε τον Σαμαρά να είναι εναντίον των πάντων και όχι κατά του Βενιζέλου και όχι κατά των σώγαμπρων του ΛΑΟΣ, που τον στηρίζουν. Εγώ δεν είμαι της ΧΑ, αλλά αφού κάποιοι την ψήφισαν γιατί δεν έχει γνώμη σε ψηφοφορίες; Αν ήθελε τις ψήφους ο Σαμαράς τι θα έκανε; Ό,τι κάνει με Βορίδη, Πλεύρη, Γεωργιάδη κ.λπ. αλλά αφού ο ίδιος ήταν υβριστής της ΝΔ, όταν ήταν της ΠΟΛΑΝ, γιατί τώρα τραβάει τα ζόρια του; Αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα, τους αρέσει δεν τους αρέσει θα είσαι ο νικητής των επόμενων εκλογών. Λίγη υπομονή μόνο.

Ένας αηδιασμένος από αυτούς

Το θέμα είναι ότι τα μεγάλα ζόρια τα τραβάει ο λαός με τις παράλογες μνημονιακές υποχρεώσεις που υπέγραψε ο κ. Σαμαράς και φοβόμαστε ότι και ο Αλέξης θα αναγκαστεί να τηρήσει. «Η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη» και οι πολιτικοί μας ούτε αρετή διαθέτουν ούτε και τόλμη.

 

Διαβάζω στο «Καρφί» τις δηλώσεις διαφόρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ και απορώ πώς συνεχίζουν την ίδια στεγνή, κουραστική φρασεολογία; Μπορώ να πω πως με κάλυψε ο κ. Ξυλούρης και η κ. Φώφη Γεννηματά. Όμως κάποτε θα πρέπει να σταματήσουν να είναι μόνο «λόγια» και να θυμίσουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που έκανε τη χώρα να μη θυμίζει ψωροκώσταινα με τα τεράστια έργα που άλλαξαν τη μορφή της. Ας μας θυμίσουν στα πέντε χρόνια του Κώστα Καραμανλή ένα έργο πέρα από τις αέναες προσλήψεις στο Δημόσιο. Φτάνει πια με το αυτομαστίγωμα, θέλουμε στελέχη έντιμα και ηγέτες που να ενώνουν και όχι να διχάζουν. Να προσπαθούν μόνο για το καλό της χώρας.

Πάνος, από Κατερίνη

Εμείς πάντως το καθήκον μας το κάνουμε, πάντα θυμίζουμε τις ευθύνες της Δεξιάς.

 

 

Αγαπητό «Καρφί», στο άρθρο: «Ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία» του κουρασμένου καταλληλότερου, θα ήθελα να προσθέσω κάτι. Αλήθεια πότε υπήρξε τιμωρία σε πολιτικούς; Οι πολιτικοί νομοθετούν και έχουν προβλέψει πώς να καλύπτουν τα λάθη τους και τις αμαρτίες τους. Για ποια τιμωρία μιλάμε όταν ένα μεγάλο μέρος του λαού ζει στην ανέχεια, όταν όλη η μεσαία τάξη υποφέρει, όταν οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και οι νέοι φεύγουν μαζικά στο εξωτερικό; Είναι μεγάλη αλήθεια, όσο και να θέλουν να την καλύψουν, ότι τις εγκληματικές ευθύνες του Κώστα Καραμανλή τις πέρασαν στο ΠΑΣΟΚ και στο νεοεκλεγμένο Γιώργο Παπανδρέου, που το τραγικό του λάθος ήταν που δε βγήκε στα ΜΜΕ να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να ζητήσει να συγκυβερνήσουν μαζί με την κύρια υπεύθυνη, τη ΝΔ, που το έπαιζε και αντιμνημονιακή.

Φανατικός αναγνώστης, από Κατερίνη

Συμφωνούμε, όμως τα λάθη πληρώνονται και μάλιστα ακριβά, ειδικά στην πολιτική.

 

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Καστελόριζο με εκατομμυριούχους. Και ποιοι ήταν; Μεξικανοί και Νοτιοαμερικανοί. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι έχει προσφορές για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και για τα τρένα, από επενδυτές Ρώσους. Παλαιότερα η κυβέρνηση ανακοίνωνε για ενδιαφέρον Αράβων. Βέβαια και τώρα τελευταία να μην ξεχνάμε τους καλύτερούς μας φίλους, τους Κινέζους. Όλοι οι παραπάνω από διεθνείς εκθέσεις (στατιστικές) είναι οι πιο διεφθαρμένοι του κόσμου. Τώρα γιατί εμένα το μυαλό μου πάει στις μίζες;

Φανατικός αναγνώστης, από Τορόντο

Η χώρα έπεσε κατηγορία και πλέον μόνο Κινέζοι και Άραβες μας αγοράζουν…

 

Αγαπητό «Καρφί», στις 17/7 παρακολούθησα το κανάλι της Βουλής και είδα τον Βαρβιτσιώτη να λέει πως ο Καραμανλής έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Ποιος; Ο Καραμανλής που έφυγε στις πιο κρίσιμες καταστάσεις του λαού του; Που πήγε στη Γαλλία με τα χρήματα της Ελλάδας; Που εξαιτίας του η χώρα τράβηξε τόσα; Είναι δυνατόν να ακούμε ότι είναι ήρωας και έφερε τη Δημοκρατία;

Αναγνώστριά σας

Όλα τα ακούμε και τα βλέπουμε σε αυτή τη χώρα.

 

 

Εσείς οι Ευρωπαίοι που κραυγάζετε για τη Δημοκρατία, υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πώς λοιπόν καταδέχεστε και ανέχεστε την κατάσταση της Κύπρου τόσα χρόνια και δεν ασχολείστε ποτέ και με τίποτα; Τι Ευρωπαίοι είστε εσείς;

Αναγνώστρια, από Σεπόλια

Κραυγή αγανάκτησης για τον λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο που ανέχεται ένα τείχος ντροπής στην Ευρώπη.

 

 

 

Είμαι λυπημένη βαθύτατα για τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στο Ισραήλ και στη λωρίδα της Γάζας. Ισοπέδωσαν τον τόπο πάλι. Σκοτώνουν παιδιά, γυναίκες και άνδρες ανηλεώς.

Αναγνώστρια, από Σεπόλια

Κάθε φτωχός κι η μοίρα του… με τη διεθνή κοινότητα να σιωπά.

 

Αγαπητό «Καρφί», η εγκληματικότητα των Ισραηλινών στην Παλαιστίνη έχει ξεπεράσει τα όρια κάθε ανθρώπινης σκέψης. Όπου βάλουν το χεράκι τους οι Αμερικανοί βρίσκουν τον μπελά τους όλοι οι λαοί. Δεν είναι δυνατόν οι Ευρωπαίοι να βλέπουν τέτοια κατάσταση, να σκοτώνεται τόσος κόσμος, να βομβαρδίζονται νοσοκομεία και σχολεία και να μη νοιάζονται καθόλου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι τοκογλυφίες.

Ντανάλιας, από Ηράκλειο

Κάποιοι ανοιγοκλείνουν τα μάτια τις τραγωδίες κατά το δοκούν και σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, αγνοώντας την αξία της ανθρώπινης ζωής.

 

Κύριε «Γιώργο από Θεσσαλονίκη». Ναι, βάλλω κατά του Γιώργου γιατί σε κάθε μου φιλόδοξο σχέδιο για κάποιο αξίωμα στο ΠΑΣΟΚ βρισκόταν ο Γιώργος μπροστά μου και έτσι πάντα έμενα δεύτερος, όπως συνέβη και το 2007 που ήμουν συνυποψήφιός του. Με τον κ. Παπανδρέου είμαστε εντελώς άγνωστοι, συνεπώς δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα. Αναφέρομαι στον τρόπο που κυβέρνησε τη χώρα και τα έκανε μπάχαλο. Του ασκώ πολιτική κριτική. Θα ήθελα να μου πείτε τι έχει σημασία περισσότερο, αυτό που γράφω πόσο αληθές είναι ή το ότι το γράφω συγκεκριμένα εγώ;

Αντιδεξιοσταλινικός, από Κέρκυρα

Παλέψτε για ένα δημιουργικό διάλογο που θα φέρει αποτελέσματα στο πολύπαθο ΠΑΣΟΚ.

 

 

Αγαπητό «Καρφί», θα ήθελα να σας πω ότι έγινε υπουργός ο κ. Ορφανός. Όπως ήταν και επί Καραμανλή. Η γυναίκα του έκανε πολυτελέστατη δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο μαζί με άλλες κυρίες της Δεξιάς. Ας μαζέψει τη γυναίκα του λοιπόν!

Θεσσαλονικιά

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου για τη Δεξιά, η οποία όλο αλλάζει και όλο ίδια μένει.

 

 

Δεν είμαι ρατσίστρια και το γνωρίζετε τόσο καιρό μέσα από τα γράμματά μου. Αλλά πρέπει να δείτε τι γίνεται στη γειτονιά μου. Τα μπαλκόνια πολλών αλλοδαπών είναι γεμάτα σκουπίδια, δεν πληρώνουν κοινόχρηστα. Βρωμίζουν ολόκληρη την πολυκατοικία. Κάτι πρέπει να γίνει.

Σεπόλια

Σας καταλαβαίνουμε απολύτως, θα έπρεπε κυρίως οι δημοτικές αρχές να φροντίζουν για τη δημόσια υγεία.

 

 

 

Αγαπητέ «Μάριε από Καλαμαριά», σχολιάζετε μήνυμά μου που απευθύνω σε κάποιους αναγνώστες του «Καρφιού». Ο εκλεγμένος Βενιζέλος από το λαό, το ΠΑΣΟΚ από 38% το πήγε 8%. Εμένα μου έβαλε το χέρι στην τσέπη απ’ όταν ήταν υπουργός Οικονομικών και μου κλέβει 650€ το μήνα. Τώρα που έγινε συνεργάτης-δεκανίκι του Σαμαρά δεν έχει πει ένα όχι σε τίποτα. Γιατί; Είμαι του ιδιωτικού τομέα συνταξιούχος χωρίς το Δημόσιο να μου έχει πληρώσει κάτι. Έχω 3 παιδιά και τα 2 είναι άνεργα. Εγώ φταίω φίλε «Μάριε»; Δεν είναι δυνατόν να τα έφαγαν οι Σάκηδες, οι Μάκηδες, οι Άκηδες και να πληρώνουν οι άλλοι. Ήμουν από τους πρώτους ενταγμένους στο Κίνημα. Όμως κάποιοι μπέρδεψαν το Κίνημα και το σοσιαλισμό. Ένας εξ αυτών είναι και ο Βενιζέλος. Δεν γνωρίζω πόσο χρονών είστε. Εγώ στα 71 μου έχω ζήσει πολλά, αλλά να με κλέβει το κράτος και οι σοσια-ληστές δεν το ανέχομαι.

Γιάννης

Συνεχίζεται ο διάλογος μεταξύ αναγνωστών με ένταση και διαφορετικές απόψεις. Ζητούμενο, πέρα από τις διαπιστώσεις, να περάσουμε στις λύσεις και αυτές σίγουρα δεν αφορούν μόνο τα πρόσωπα.

 

 

Αγαπητό «Καρφί», για την κατάσταση στο χώρο υγείας δεν ευθύνονται μόνο οι αρμόδιοι γιατροί αλλά και πολλοί πολίτες με τη συμπεριφορά τους και τις ιδιοτροπίες τους!

Σπύρος

Σωστά τα λέτε, αλλά την κύρια ευθύνη την έχουν οι κρατούντες.

 

 

 

 

Τούτη η κυβέρνηση έχει βαλθεί να ξεκάνει τους συνταξιούχους! Μου έχουν αφαιρέσει 10.500 ευρώ από την είσπραξη του χρόνου που είχα από τα εισοδήματά μου. Ντροπή και αίσχος! Πού θα φτάσει ακόμα αυτή η χυδαία κυβέρνηση; Η πιο χυδαία που έχει περάσει ποτέ. Ο Κικίλιας υπουργός Δημόσιας Τάξης;

Θωμάς, από Ζωγράφου

Δυστυχώς αυτός ο κατήφορος δεν έχει σταματημό…

 

Το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται. Θα μείνει και θα έχει το ίδιο καταστατικό της 3ης Σεπτέμβρη. Ο Βενιζέλος να ονομάσει ΕΛΙΑ το κόμμα που θα δημιουργήσει ο ίδιος. Τότε να κάνει και συνεργασία με άλλα κόμματα.

Αναγνώστης σας

Ο καθένας και η άποψή του, αλλά θα συμφωνήσετε ότι χρειάζεται συμπαράταξη και σύμπραξη όλων των προοδευτικών δυνάμεων πάνω σε ξεκάθαρες λαϊκές πολιτικές.

 

Στο κεντρικό δελτίο του «Σταρ» σε μια παρέμβασή του ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είπε το εξής παράδοξο: O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ο «ευφυέστερος» πολιτικός της Ελλάδος. Ναι, καλά ακούσατε, «ο ευφυέστερος», προκαλώντας αίσθηση, έκπληξη, κατάπληξη στους τηλεθεατές που τον παρακολουθούσαν αν και δεν πίστευαν στα αυτιά τους! Είναι δυνατόν ένα τόσο κραυγαλέο λάθος, τέτοιο δημοσιογραφικό ολίσθημα από το συμπαθή, κατά τα άλλα, κ. Νίκο Χατζηνικολάου; Όμως είχε και συνέχεια το θέμα, επίσης οδυνηρή. Στην ίδια παρέμβασή του και αναφερόμενος στον κ. Πάγκαλο, εξετράπη σε μια αχαρακτήριστη επίθεση αναφερόμενος στην υπόθεση των «Ιμίων», την υπόθεση «Οτσαλάν» και το «Μαζί τα φάγαμε», με μια πλούσια δόση ειρωνείας σαν να μην καταλάβαινε την έννοια της τελευταίας φράσης του κ.Πάγκαλου, αφήνοντας σύξυλους τους τηλεθεατές που τον παρακολουθούσαν στην εμπαθή του κατρακύλα! Είναι απορίας άξιον πώς ο πάντα προσεκτικός κ. Χατζηνικολάου, στις συνεντεύξεις του και τα σχόλιά του άφηνε πάντοτε την πολιτική ή κομματική του ταυτότητα έξω από το στούντιο. Ωστόσο κάποιες φορές τον καταλαμβάνει μια αδικαιολόγητη έπαρση που δεν μπορεί να την κρύψει. Τέτοιο δημοσιογραφικό ατόπημα δεν το περιμέναμε!

Μάριος Μ. Μωραΐτης, από Αθήνα

Πάντα θεμιτή η κριτική σε όλους τους δημοσιογράφους.

 

Τι κάνει ένα «Καρφί»

 

 

Ένα καρφί έχει αρχή

την ύλη να ενώνει

με μύτη, πάντα δυνατή

σαν μπαίνει ψάχνει με αφή

το έργο… να τελειώνει.

Υπάρχει και η άποψις

καρφώνεις! σε καρφώνει

μοιάζει σαν σκύλου δαγκωνιά

του φίλου σου η αγκωνιά

φιδάκι μεσ’ στον κόρφο σου

να δηλητηριοσκοτώνει.

Μα το δικό μου το καρφί

μόνο με λόγο και γραφή

κάθε στραβό ισιώνει

μπαίνει καρφί… στα δύσκολα

και ζει, μόνο με ψίχουλα (του αναγνώστη)

και τους σωστούς ενώνει.

 

Αγγελόπουλος Γρ. Παναγιώτης, από Αθήνα

 

Ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς.

 

 

Κύριε Βενιζέλο, απ΄ ό,τι βλέπω δεν έχετε ούτε πρόγραμμα ούτε σχέδιο. Έτσι όπως πάει το ΠΑΣΟΚ πάει για διάλυση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάτσετε εκεί που είσαστε αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών. Μπορείτε να βάλετε την κ. Γεννηματά πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προσωρινά, καθώς και τον κ. Κακλαμάνη αντιπρόεδρο. Αν αγαπάτε το ΠΑΣΟΚ, καλύτερα να φύγετε τώρα.

Νίκος, από Νίκαια

Είναι μια πρόταση και αυτή αλλά το πρόβλημα του Κινήματος δεν είναι θέμα προσώπων αλλά πολιτικών.

 

Κύριε διευθυντά, ανήκω στον δεξιό χώρο εκ παραδόσεως οικογενείας και εκ πεποιθήσεως. Την εφημερίδα σας άρχισα να την παίρνω λόγο κάποιων προσφορών που με ενδιέφεραν και από τότε έγινα τακτικός αναγνώστης της. Θα ήθελα όμως να σας επισημάνω πως παρόλο που ανήκετε στον κεντροαριστερό χώρο, αν γίνετε πιο αντικειμενικοί σε ό,τι αφορά την υποστήριξη της παράταξής σας και δεν καλύπτετε απροκάλυπτα τα κακώς κείμενά της, πιστεύω θα προσελκύατε αρκετούς αναγνώστες και από άλλους χώρους μιας και η θεματολογία σας είναι πάρα πολύ καλή…

 

Γιάννης, από Γιάννενα

 

Είναι ευχάριστο να κερδίζουμε αναγνώστες, όχι μόνο για τις προσφορές μας, αλλά και για την ύλη μας. Πιστεύουμε πως είμαστε πολύ αντικειμενικοί. Λέμε και τα καλά, αλλά αναδεικνύουμε τα στραβά της παράταξης και τα λάθη των στελεχών της.

 

Σε κάποιες σελίδες της εφημερίδας το ΠΑΣΟΚ το γράφετε ΕΛΙΑ. Συγκεκριμένα αναφέρετε: «Η ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ Εύα Καϊλή». Δεν είναι του ΠΑΣΟΚ; Είναι άλλου κόμματος; Αυτό θα ήθελα να μάθω.

Ντόρα, από Κατερίνη

Στις ευρωεκλογές το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ είχε την επωνυμία ΕΛΙΑ.

Αγαπητό «Καρφί», από άρθρο της τοπικής εφημερίδας GLOBE AND MAIL πληροφορήθηκα για όλη την ιστορία των ορυχείων, δηλαδή πώς κατέληξαν τα ορυχεία Χαλκιδικής στο ELDORADO GOLD. Όπως γράφει το GLOBE AND MAIL το ελληνικό κράτος για πρώτη φορά τα πούλησε το 1995 στην καναδική εταιρεία TVX GOLD. Το 2002 η Ελλάδα έβγαλε απόφαση ότι η περιοχή θα έχει πιο πολλές καταστροφές παρά οφέλη. Μετά από ένα χρόνο το KINROS GOLD παράτησε τα ορυχεία. Τον Δεκέμβριο του 2003 το ελληνικό κράτος αγόρασε τα ορυχεία για 11 εκατομμύρια ευρώ, τα είχε στην κατοχή του μόνο για λίγες ώρες και τα πούλησε στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός όσο τα πήρε. Το 2007 η ιδιοκτησία των ορυχείων πέρασε στην καναδική εταιρεία European Gold Fields. Πώς και πόσο; Δεν ξέρω και δεν είναι δικιά μου δουλειά. Γι’ αυτό υπάρχει η αντιπολίτευση και οι δημοσιογράφοι. Αλλά αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι το 2011 το ELDORADO GOLD αγόρασε την EUROPEAN GOLD FIELDS για 2,5 (δυόμισι) δισεκατομμύρια δολάρια. Κάποιοι οικονόμησαν τρελά. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την «κονόμα», εξάλλου καπιταλιστής είμαι. Αλλά από περιέργεια θα ήθελα να μάθω αν το ελληνικό κράτος πήρε μια δεκάρα φόρο από όλη αυτή την αγοροπωλησία!

Peter Triantafyllos, Toronto

Δεν θα μπορούσε να πάρει ούτε ένα ευρώ από τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία, διότι δεν πούλησε κάτι το δημόσιο στην ELDORADO GOLD, απλά άλλαξε ο ιδιοκτήτης της «Ελληνικός Χρυσός», που έχει λάβει άδεια για την εξόρυξη χρυσού και άλλων μετάλλων στην περιοχή της Χαλκιδικής. Ό,τι έχει υπογραφεί μεταξύ ελληνικού δημοσίου και «Ελληνικός Χρυσός», παραμένει σε ισχύ και μετά την εξαγορά.

 

Διακρίνω μια ειρωνεία και μία επιθετικότητα όταν αναφέρεστε σε κόμματα εκτός του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Τα άλλα που ψήφισε ο Έλληνας; Και δη τον ΣΥΡΙΖΑ; Που ήρθε και πρώτο; Γιατί τόσο μένος; Τι θα σας κάνει αν είναι το επόμενο κόμμα που θα κληθεί να κυβερνήσει την Ελλάδα; Τώρα δεν την κυβερνάει ο αποτυχημένος της ΠΟΛΑΝ με δεκανίκι αυτόν που από 38% έφτασε το ΠΑΣΟΚ στο 4% με τους σώγαμπρους εκ του ΛΑΟΣ προερχόμενους; Και εν πάση περιπτώσει κάποιοι από τους αναγνώστες σας δεν θα είναι και συριζαίοι; Δεν τους σκέφτεστε αυτούς;
Γιάννης

Οι πολιτικές επιλογές των αναγνωστών είναι πάντα σεβαστές. Ασκούμε κριτική σε όλους, όπως έχετε διαπιστώσει αρκετές φορές και από το κύριο άρθρο στον ίδιο τον κ. Σαμαρά, αλλά και στηλιτεύουμε τα λάθη και τον εμφύλιο σπαραγμό στο ΠΑΣΟΚ. Κανένας δεν γλιτώνει από την πένα του «Καρφιού».

 

 

 

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά της εφημερίδας «Καρφί», έχει προκύψει ένα θέμα στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας σχετικά με το χαράτσι. Από το 2011 ανέλαβε ο δήμος να καταφύγει δικαστικώς για τις ευπαθείς ομάδες που έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα. Αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έμειναν ήσυχοι όλοι οι πολίτες που εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία ότι δεν θα πληρώσουν χαράτσι, τελικά τώρα δεν έχουν δώσει καμία απολύτως απάντηση. Το χαράτσι έχει περάσει στην εφορία. Οι χαμηλοσυνταξιούχοι που εντάσσονται σε αυτές τις ομάδες έχουν βρεθεί τώρα εκτεθειμένοι με μεγάλα ποσά τα οποία δεν μπορούν να αποπληρώσουν άμεσα. Θα ήθελα να προσφύγετε στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και να κάνετε κάποια ερώτηση μήπως μπορέσουμε να πάρουμε και εμείς κάποια απάντηση.

Φούτου Καίτη, από Νέα Φιλαδέλφεια

Θα φροντίσουμε σύντομα να κάνουμε ρεπορτάζ, αλλά θα έπρεπε οι δημοτικοί άρχοντες να είναι λίγο προσεκτικοί και να μην υπόσχονται «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Τα σχόλια είναι κλειστά.