Ειδησεογραφικό site

Πυρά Βενιζέλου κατά Παπανδρέου Καραμανλή και Σαμαρά – Σταθερότητα ή οπισθοχώρηση το δίλημμα

30

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σήμερα, μιλώντας πανελλαδική προγραμματική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Παράταξης στον πολυχώρο «Αθηναΐδα», εξαπέλυσε επίθεση στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου!

«Η χώρα είναι σε κρίση από το 2007», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ στη συνέχεια και σχολιάζοντας τις κινήσεις της ηγεσίας του Γιώργου Παπανδρέου το 2010  είπε πως «παραδώσαμε την Πρωθυπουργία στα πόδια του κ. Σαμαρά», αναφερόμενος και στην επιλογή του πρώην Πρωθυπουργού να θέσει το ζήτημα του δημοψηφίσματος, είπε χαρακτηριστικά.

Από την επίθεση δεν ξέφυγε ούτε ο… Αντώνης Σαμαράς, για τη στάση που τήρησε το 2012 επισημαίνοντας πως εκβίασε τις εκλογές και πήρε μόνο 18% ενώ δήλωσε πως η κυβέρνηση διατήρησε την ισχύ και τη νομιμοποίησή της χάρη στο 8% που συγκέντρωσε η Ελιά στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Αναφερόμενος τέλος στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, πρότεινε την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών και την αλλαγή του εκλογικού συστήματος ενώ κάλεσε τα πολιτικά κόμματα να απαντήσουν αν θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ, υπεραμυνόμενος της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για το ΕΕΤΗΔΕ το 2011.

Τα σχόλια είναι κλειστά.