Ειδησεογραφικό site

Προς συμφωνία κυβέρνηση-UEFA για την αποφυγή του ποδοσφαιρικού Grexit

22

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1:30 η συνάντηση του Τζιάνι Ινφαντίνο με τον Υφ. Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και φαίνεται να υπάρχει συμφωνία για αποφυγή Grexit.

Στη συζήτηση, όπως βγαίνει από τις δηλώσεις υπάρχει συμφωνία και η UEFA θα περιμένει τις αλλαγές που θα κάνει στο νομσχέδιο ο Σταύρος Κοντονής για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ευχαριστημένος από τις εξελίξεις παρουσιάστηκε ο Τζιάνι Ινφαντίνο. «Πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Μάθαμε πως μετά αυτή τη συζήτηση θα γίνουν κάποιες αλλαγές για το αυτοδιοίκητο που θα προστατευτεί. Εμείς δεν θα δεχθούμε έναν νόμο που θα βάλει σε κίνδυνο το αυτοδιοίκητο. Δεν θα αποτρέψουμε την Κυβέρνηση από το να πάρει μέτρα για την βία που είναι μεγάλο πρόβλημα. Περιμένουμε λοιπόν τις αλλαγές για να τις μελετήσουμε για να δώσουμε την απάντηση μας το αργότερο μέχρι αύριο.»

Πρώτος αποχώρησε από τη συνάντηση ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. και Υπουργός Τέρενς ΚουΪκ, που αποκάλυψε ότι όλες οι πλευρές συμφωνούν ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενδεχόμενο Grexit! «Η συζήτηση ήταν εξαιρετικά ειλικρινής. Τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα θέματα και δόθηκαν οι διευκρινίσεις ότι δε θίγεται το αυτοδιοίκητο. Χάρηκα που ήταν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων. Ζήτησα από τον κ. Ινφαντίνο να βοηθήσει η UEFA να ηρεμήσουν τα γήπεδα, για να μπορούν να πηγαίνουν οι οικογένειες μας.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να μπορέσουμε να βάλουμε το ποδόσφαιρο στην τροχιά που επιβάλλεται. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται. Θα δοθούν στον κ. Ινφαντίνο όλες οι διευκρινίσεις και οι γραπτές διαβεβαιώσεις ότι δε θίγεται το αυτοδιοίκητο και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.