Ειδησεογραφικό site

Παρέμβαση Μητσοτάκη: Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να αλλάξει όλη η Ευρώπη επειδή κέρδισε τις εκλογές

39

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος για το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι»», δηλώνει στην εφημερίδα «Επένδυση» ο επίτιμος της ΝΔ και τονίζει ότι «ο λαός θέλει έντιμο συμβιβασμο και παραμονή στο ευρώ».

Παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τις τρέχουσες εξελίξεις με τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους φιλοξενεί η εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “ο λαός θέλει έναν έντιμο συμβιβασμό και την παραμονή στο ευρώ”, εκτιμώντας ότι αυτό προκύπτει από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Καλεί μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να πει στο λαό αν θέλει να κάνει “έντιμο συμβιβασμό” ενώ δηλώνει ανήσυχος για την κατάσταση που επικρατεί στο πεδίο των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους.

“Δεν έχει λογική να θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει όλη η Ευρώπη επειδή κέρδισε τις εκλογές με 36%. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στην Ευρώπη”.

Τονίζει ακόμα ότι “δεν θέλει να σκέφτεται ποια θα μπορούσε να είναι η άλλη επιλογή”, ενώ δηλώνει ότι “δεν έχω καταλάβει ακόμα αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος για το μεγάλο “ναι” ή το μεγάλο “όχι”».

Τα σχόλια είναι κλειστά.