Ειδησεογραφικό site

Η Bild «ανακάλυψε» γιατί οι αναρχικοί επιτέθηκαν στον Βαρουφάκη

47

«Αναρχοεπίθεση στoν Βαρουφάκη και τη σύζυγό του», είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας «Bild» που σχολιάζει την χθεσινοβραδινή επίθεση στα Εξάρχεια ομάδας αντιεξουσιαστών κατά του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

«Στη διεθνή σκηνή γίνεται σκληρή κριτική σε βάρος του, όμως και στην πατρίδα του, η κατάσταση δεν είναι εύκολη για τον Γ. Βαρουφάκη», γράφει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας και προσθέτει: «Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών κυκλοφορεί με Yamaha χωρίς αστυνομική προστασία. Πιθανότατα η ομάδα των αντιεξουσιαστών που του επιτέθηκε έξω από γνωστό εστιατόριο των Αθηνών το έκανε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδύναμη στάση της ελληνικής κυβέρνησης έναντι των θεσμών- της Ε.Ε, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ» .

«Περίπου 30 αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών χθες το βράδυ στα Εξάρχεια, όπου βρισκόταν για φαγητό μαζί με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου σε γνωστό εστιατόριο. Η σύζυγός του έσπευσε να τον προστατέψει», συνεχίζει η εφημερίδα Bild αναπαράγοντας την δήλωση του Γ. Βαρουφάκη για το περιστατικό πως «δεν επρόκειτο για οργανωμένο επεισόδιο «.

Τα σχόλια είναι κλειστά.