Ειδησεογραφικό site

Η Ντόρα «πρεσάρει» τον Σαμαρά – Το συνέδριο είναι δώρο για τη ΝΔ – Ό,τι δεν αλλάζει, πεθαίνει

46

Την ανάγκη διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου, στο οποίο θα ακουστεί η βάση της Ν.Δ., επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι η παράταξη πρέπει «να ξαναβρεί το βηματισμό της».

Ό,τι δεν αλλάζει, πεθαίνει, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Βήμα 99,5 αναφορικά με την εσωκομματική κριτική που αναπτύχθηκε χθες, Πέμπτη, στην τεταμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, στη διάρκεια της οποίας ομάδα βουλευτών έθεσε αίτημα για διεξαγωγή συνεδρίου, κάτι που αρνήθηκε ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς.

Όπως είπε, για πρώτη φορά μέρα από 3,5 χρόνια το κόμμα άκουσε τους βουλευτές του. «Επί 3,5 χρόνια οι βουλευτές δεν είχαν λόγο. Και ήταν τα δύσκολα χρόνια που οι βουλευτές υποστήριξαν το κυβερνητικό έργο, ένα έργο που πραγματικά είχε αποτελέσματα», δήλωσε.

Από εκεί και πέρα, συνέχισε η βουλευτής της Ν.Δ.,«σίγουρα έγιναν λάθη, γιατί αν δεν είχαν γίνει λάθη δεν θα βρισκόμασταν στην αντιπολίτευση».

Εκτίμησε δε ότι ακόμα και βουλευτές που τάσσονται κατά του συνεδρίου είναι υπέρ, αλλά δεν θέλουν να στεναχωρήσουν τον κ. Σαμαρά.

Η κ. Μπακογιάννη, που χθες στην ομιλία της ανέφερε ότι όσοι πρόεδροι της ΝΔ έχαναν, παραιτούνταν, και τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής συνεδρίου, σημείωσε σήμερα ότι διαφωνεί με την άποψη Σαμαρά πως δεν πρέπει να γίνει συνέδριο.

Ο εσωκομματικός διάλογος είναι δώρο για τη ΝΔ, όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε, απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα κάνει δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ ένα συνέδριο και αντιπρότεινε τη διεξαγωγή εθνικής συνδιάσκεψης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.