Ειδησεογραφικό site

“Η Αυγή”: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει 38%-Στις 8 μονάδες η διαφορά

41

Αυτοδυναμία μίας έδρας και διαφορά 8% από την ΝΔ δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα Η ΑΥΓΗ. Εντός Βουλής οι ΑΝΕΛ, εκτός ΔΗΜΑΡ-Το Κίνημα

Τεράστιες αποκλίσεις από τις υπόλοιπες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο παρουσιάζονται στη δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα Η ΑΥΓΗ.

Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση δίνει οριακή αυτοδυναμία 151 εδρών και ποσοστό 38%, με τη ΝΔ να ακολουθεί με 30% και αναγωγή εδρών 80 έδρες. Στα υπόλοιπα κόμματα, το Ποτάμι συγκεντρώνει το 7% (18 έδρες) , το ΠΑΣΟΚ και η Χρυσή Αυγή από 5,5% (15 έδρες) , το ΚΚΕ 5% (13 έδρες) και οι ΑΝΕΛ 3% (8 έδρες). Το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου συγκεντρώνει μόλις 1,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ 1%.

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 66%, ενώ η ΝΔ βρίσκεται στο 22%.

Στις άλλες ερωτήσεις της έρευνας, αυτοί που είναι κατά του Μνημονίου είναι στο 67% (με 20% υπέρ), ενώ στο ερώτημα για το τι πρέπει να γίνει για το δημόσιο χρέος, το 73% ζητά διαπραγμάτευση με στόχο το κούρεμα, 10% να γίνει στάση πληρωμών, αντιθέτως άλλο 10% επιθυμεί εφαρμογή των μέτρων που προβλέπει το Μνημόνιο και αποπληρωμή του χρέους.

avgi3

avgi

avgi1

avgi2

Τα σχόλια είναι κλειστά.