Ειδησεογραφικό site

Γκλέτσος: Είχα προτείνει στην Στανίση να κατέβει στο Επικρατείας

30

Λίγο πριν τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ο Απόστολος Γκλέτσος που κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα του «Τελεία», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μega με Μία» και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να εντάξει στα ψηφοδέλτια την Κατερίνα Στανίση.

«Πάντα ήμουν πολιτικοποιημένος αλλά όχι κομματικοποιημένος. Είχα ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, ήμουν δημοτικός σύμβουλος στη Στυλίδα, κατέβηκα δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με το ΚΚΕ κάποια στιγμή και όταν πήγα στη Στυλίδα να μείνω εκεί, είδα με τους συνεργάτες μου ένα μεγάλο κενό, έναν Δήμο να παραπαίει, και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι. Και το κάναμε», είπε αρχικά για την ενασχόλησή του με τον πολιτική.

Στη συνέχεια μίλησε για την υποψήφια με την «Τελεία», Κατερίνα Στανίση και είπε:  «Ένας στιχουργός που της έχει γράψει τραγούδια μου είπε ότι η Κατερίνα λέει καλά λόγια για μένα. Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα να μου κάνει αυτή τη χάρη. Αρχικά αρνήθηκε και μετά την έπεισα. Της πρότεινα να κατέβει στο Επικρατείας αλλά επέλεξε να κατέβει με σταυρό – που είναι δύσκολο- στον τόπο καταγωγής της. Την ευχαριστώ πολύ, είναι μεγάλη μας τιμή που την έχουμε στο ψηφοδέλτιό μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.