Ειδησεογραφικό site

Αντιδράσεις στο Twitter για συμμετοχή του Ν. Νικολόπουλου στην κυβέρνηση

48

Σύγχυση επικράτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Twitter μετά την είδηση ότι ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση.

Μέσα σε λίγα λεπτά από την ανακοίνωση ότι ο κ. Νικολόπουλος θα αναλάβει μια θέση στη νέα κυβέρνηση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρα “φωτιά” καθώς πολλοί έσπευσαν να το σχολιάσουν με αφορμή το ομοφοβικό σχόλιο που είχε κάνει για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου πριν από λίγο καιρό.

Η είδηση βγήκε μετά την πρωινή συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό τον Πάνο Καμμένο ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως αναλαμβάνει ο ίδιος το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, και βάζει στην κυβέρνηση επίσης τους Τέρενς Κουίκ, Μαρία Κόλια – Τσαρουχά, Ελενα Κουντουρά και Νίκο Νικολόπουλο.

Μάλιστα, πολλοί αναφέρουν ότι τελικά δεν θα είναι ο Νίκος Νικολόπουλος στην κυβέρνηση αλλά ο Ηλίας Νικολόπουλος με αποτέλεσμα να επικρατήσει σύγχυση.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις στο twitter ήταν έντονες και καταιγιστικές ενώ πολλοί απορούν πως το έκανε δεκτό αυτό ο Αλεξης Τσίπρας αν όντως ισχύει.

Ακολουθούν ενδεικτικά tweets

Νικολόπουλος: Υπουργός διαπραγματεύσεων Αδελφοποίησης με την Τεχεράνη.

Ευρωπαίοι κίναιδοι, ομοφυλόφιλοι,αδερφές,gay,π@@στηδες ετοιμαστείτε. Έρχεται ο Νίκος Νικολόπουλος.

Τώρα που στην προοδευτική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΕΛ θα μετέχει και ο Νίκος Νικολόπουλος, επιτέλους θα θεσπιστεί ο πολιτικός γάμος των πουσταριών.

Νομίζω ότι ο βαθια προοδευτικός Νίκος Νικολόπουλος πρέπει να αξιοποιηθει από την κυβέρνηση.Ισως στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.