Ειδησεογραφικό site

Τατσόπουλος για Τσίπρα: «Το παιδί πετάει, πετάει στους αιθέρες»

29

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος, ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα και την κωλοτούμπα που δεν είναι κωλοτούμπα αλλά «κατάργηση της βαρύτητας». Επίσης μίλησε για τον Γιάνη Βαρουφάκη που «προσεύχεται στον Σόιμπλε αυτή τη στιγμή, να τον ελεήσει με μερικά δισεκατομμύρια να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα, να μην έχει πιστωτικό γεγονός ως τον Απρίλιο» και αναφέρθηκε και στην στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή.

«Ξέρεις τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ξεφτιλίζει και ξεφτιλίζεται» τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος και συνέχισε: «Έτσι το πάει, μπορεί να σε σέρνει, να σέρνεται ο ίδιος. Εχει γίνει μια τεράστια κωλοτούμπα και ο Πρωθυπουργός της χώρας αναλώνει τον πολύτιμο του χρόνο και υπερπολύτιμο του έθνους, με το να προσπαθεί να πείσει κάποιους στενοκέφαλους ότι δεν έχει γίνει κωλοτούμπα, αλλά ότι απλώς αλλάξαμε τη διατύπωση. Δεν μιλάμε πια για κωλοτούμπα, μιλάμε για κατάργηση της βαρύτητας, εντελώς! Το παιδί πετάει, πετάει στους αιθέρες. Μας δέσανε χειροπόδαρα επί τέσσερις μήνες, χωρίς να μας δίνουν φράγκο και βγαίνει τώρα ο Βαρουφάκης και λέει «η ασφυξία είναι προ των πυλών, σε τριάντα μέρες» και τι λέει, «δεν θα μας αφήσουν μωρέ να χρεοκοπήσουμε τώρα για μερικά ψωροδισεκατομμύρια». Ναι αυτό είναι ευχή, δεν είναι πολιτική, είναι ευχή, είναι προσευχή αυτό, προσεύχεται στον Σόιμπλε αυτή τη στιγμή ο Βαρουφάκης, να τον ελεήσει με μερικά δισεκατομμύρια να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα, να μην έχει πιστωτικό γεγονός ως τον Απρίλιο».

Για την ταραχώδη πρώτη συνεδρίαση της Βουλής, ο Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτήρισε «τουλάχιστον απαράδεκτα» όσα συνέβησαν με το θέμα που προκάλεσε η πρόεδρος του σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα τώρα; Ότι η Κωνσταντοπούλου ανοίγει μία ιστορία στην πραγματικότητα με τη Χρυσή Αυγή, η οποία υποτίθεται, τουλάχιστον στην προηγούμενη σύνοδο της Βουλής, ότι είχε λυθεί. Εάν ανοίξει η Κωνσταντοπούλου τώρα θέμα νομιμότητας των ψηφοφοριών, βάση των αποφάσεων, των κατά καιρούς αποφάσεων των εισαγγελέων, που θα επιτρέπουν ή όχι ,αν ανοίξει τέτοιο θέμα ,ανοίγεται αναδρομικά και θέμα νομιμότητας όλων των αποφάσεων πού βγήκαν, χωρίς τους Χρυσαυγίτες, τους φυλακισμένους και κυρίως βάζει ξανά στο παιχνίδι τη Χρυσή Αυγή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση την αποδοκίμασαν όλοι την αποδοκίμασε και το κόμμα της και κυρίως ανοίγει το κουτί της Πανδώρας ,δηλαδή δεν μπορεί ξαφνικά έναν κίνδυνο, τον οποίο τον έχουμε περιθωριοποιήσει , τον έχουμε ποινικοποιήσει, μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή μόνο εν αναμονή του δικαστηρίου, να τον ξανά βάζει στην πολιτική σκηνή και να το κάνει η πρόεδρος της Βουλής. Δεν ξέρω για ποιους λόγους το κάνει, αν και φαίνεται να είναι πολύ προφανείς και διάτρητοι οι λόγοι, αλλά για όποιους και να το κάνει είναι απαράδεκτο» συμπλήρωσε ο πρώην βουλευτής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.