Ειδησεογραφικό site

Σιβυλλική δήλωση Σκουρλέτη για τις πολιτικές εξελίξεις: Θα μάθετε περισσότερα τις επόμενες ώρες

30
ImageHandler (13)
Τις επόμενες ώρες θα μάθετε περισσότερα απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης σε ερώτηση για το αν θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, που δέχθηκε από δημοσιογράφους βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό.Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης προανήγγειλε πολιτικές εξελίξεις άμεσα, ενώ όταν του επισημάνθηκε από τους δημοσιογράφους πως η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη μεταθέτει τις αποφάσεις «από Δευτέρα», εκείνος επέμεινε: «Μπορεί και τις επόμενες ώρες».Όσον αφορά στο ποια είναι η δική του θέση για το ποια πρέπει να είναι η  επόμενη κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, παρέπεμψε σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, καθώς επανειλημμένως έχει εκφράσει την άποψη πως οι πρόωρες εκλογές είναι απαραίτητες σε αυτή τη συγκυρία.

Στις δηλώσεις του ο κύριος Σκουρλέτης είπε πως «κάποια από αυτά τα σενάρια που ακούγονται είναι φαντασίας», αρνούμενος πάντως να αποκαλύψει ποια είναι αυτά, καθώς σε σχετική ερώτηση, απάντησε «δεν μπορώ να σας πω».

Αμέσως μετά κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι ανακοινώσεις για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού αναμένονται Πέμπτη ή Παρασκευή. «Πάντως όχι σήμερα» έλεγαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του κ. Τσίπρα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.