Ειδησεογραφικό site

Τζένη Μπαλατσινού: Σε τρυφερά ενσταντανέ με τον νέο συνοδό της

94

 

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Τζένη Μπαλατσινού με τον νέο σύντροφο της δημοσιεύει το περιοδικό «YOU». Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού εντόπισε την παρουσιάστρια στο αγαπημένο της νησί την Πάτμο και απαθανάτισε τα τρυφερά ενσταντανέ με τον γοητευτικό συνοδό της.

Σύμφωνα με το περιοδικό οι βόλτες της Τζένης στα απόμερα ταβερνάκια του αγαπημένου της νησιού, της Πάτμου, και τα μπάνια της σε ερημικές παραλίες με τον  συνοδό της ήταν ένα μυστικό δικό της που το μοιραζόταν όμως με τους κατοίκους που την έβλεπαν να έχει αλλάξει, το πρόσωπό της να είναι πιο λαμπερό και ο άγνωστος συνοδός της να είναι εκεί, πάντα στο πλευρό της. Οι δυο τους εδώ και μία εβδομάδα περίπου είναι αχώριστοι και στην απομονωμένη Παραλία Λιβάδι Γερανού με φόντο το υπέροχο τοπίο έγινε η αποκάλυψη του έρωτά τους.

Χαλαροί αλλά και ανυποψίαστοι είχαν όλες εκείνες τις εκδηλώσεις ενός ζευγαριού που χαίρεται τον ήλιο, τη θάλασσα και τη φύση με καυτές αγκαλιές και φιλιά μέρα μεσημέρι, αλλά και χωρίς να νοιάζεται για τους υπόλοιπους λουόμενους που υπήρχαν δίπλα τους. Η Τζένη ερωτεύτηκε και, όπως κάθε γυναίκα, δείχνει να το χαίρεται με όλο της το είναι. Εξάλλου της το χρωστούσε ο Θεός και με το παραπάνω. Η σχέση της φαίνεται ότι έχει γεμίσει τη ζωή της. Μοιάζει σαν μικρό κοριτσάκι και ο χρόνος θα δείξει εάν ο γοητευτικός συνοδός της θα είναι εκείνος που θα την κάνει να χαμογελά πλατιά και να κάνει όμορφα όνειρα για το αύριο, διεκδικώντας και παίρνοντας μεγαλύτερο χώρο στην καρδιά της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.