Ειδησεογραφικό site

Πόσους και γιατί έχει μπλοκάρει η Εύα Καϊλή στο twitter

50

kaili

Με έχει μπλοκάρει κι εμένα η Εύα Καϊλή». Αυτή είναι μια φράση που συχνά συναντά κανείς τελευταία στο twitter μετά και την ανάρτηση της εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ που μίλησε περί διαγραφών και bullying.

Η Εύα Καϊλή έγραψε πως άρχισε το bullying και πως μόλις διέγραψε κάποιον που παραδέχθηκε πως έχει 230 ψεύτικους λογαριασμούς στο twitter.

Aργότερα επανήλθε με εκτενή ανάρτηση στο facebook μιλώντας για σεξιστικές και προσωπικές προσβολές. Εγραψε χαρακτηριστικά:
«Να δεχόμαστε συνεχείς επιθέσεις για εκείνους που η παράταξη τους τίμησε, αλλά έφυγαν πρώτοι..
Να απολογούμαστε για εκείνους που αναπολόγητοι δεν είναι πια εδώ..
Να είμαστε εμείς στα δύσκολα μπροστά πάλι, χωρίς να φοβόμαστε να μιλήσουμε για την αλήθεια που ονομάζουν θράσος, τον ρεαλισμό που ονομάζουν κινδυνολογία, την ελπίδα που εμπορεύονται σε επίπεδο λαϊκισμού..
Έχουμε τώρα και τους επαγγελματίες γνωστούς αγνώστους, να μας κάνουν bullying κ προσωπικές ή σεξιστικές ή προσβλητικές επιθέσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μιλώντας για δημοκρατία;!»

Στο twitter δεν είναι λίγοι αυτοί που σπεύδουν να δηλώσουν πως έχουν υποστεί και αυτοί …μπλοκάρισμα από την ευρωβουλευτή και εσχάτως εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ με κάποιους να λένε πως τους έχει μπλοκάρει εδώ και χρόνια.

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.