Ειδησεογραφικό site

Γυναίκες που σε κολάζουν, αλλά δεν ξέρεις αν…

403

Οι άντρες δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις όταν γουστάρουμε μια γυναίκα. Είμαστε πάντα σίγουροι. Το πρόβλημα τους είναι ότι, κάποιες φορές, δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη αξίζει τον κόπο.

Οι παρακάτω έχουν κάνει το μάτι σου να γυαλίζει εδώ και καιρό, αλλά υπάρχουν ρίσκα. Πριν αποφασίσεις, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω ψυχογράφημα. Γιατί καλό το μέλι, αλλά πρέπει να υπολογίσεις ότι η βασίλισσα τσιμπάει δυνατά.

 Η προϊσταμένη σου στο γραφείο

joanamc_3jsu

Τα συν: Τι πιο σέξι από το σεξ στο γραφείο και μάλιστα με μια γυναίκα ανώτερη σε θέση. Από το υπόγειο που βρίσκεται το φωτοτυπικό μέχρι τις τουαλέτες, το «στρίμωγμα» του γραφείου είναι μια αντρική φαντασίωση που δεν θα πεθάνει ποτέ. Άσε που θα σε καλύπτει και τα πρωινά αν αργείς στη δουλειά.

Τα κατά: Είσαι σίγουρος πως οι κάμερες του κτιρίου δεν δουλεύουν; Γιατί διαφορετικά η «τσόντα» σας θα κυκλοφορήσει σε όλα τα εταιρικά emails. Και γιατί όχι; Εδώ έκανε καριέρα η Kαρντάσιαν…

Βαθμός επικινδυνότητας: 6/10 – αλλά προσέχετε τις τουαλέτες γιατί κρύβουν κινδύνους.

 Η σερβιτόρα του μπαρ που συχνάζεις

amy-in-the-fighter-amy-adams-18473729-1500-998_r5cc

Τα συν: Οι σερβιτόρες ξέρουν από άντρες. Τους μελετούν όλη τη νύχτα που δουλεύουν και είναι θέση, από μια μόνο πρόταση, να γνωρίζουν αν αξίζεις τον κόπο ή αν είσαι άλλος ένας κάγκουρας στη ζωή τους. Και γι’ αυτόν τον λόγο ακριβώς, οι σερβιτόρες ανταμείβουν τους άντρες που αξίζουν. Επιπλέον ετοιμάσου για πολλά δωρεάν ποτά. Πολλά.

Τα κατά: Αν το γλυκό δεν δέσει και αποδειχτείς τραγικός μαζί της, σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξεις μπαρ. Δεν θα μάθεις ποτέ τι έχει ρίξει στο ποτό σου ή πόσοι μάγειροι έφτυσαν στο burger σου.

Βαθμός επικινδυνότητας: 5/10 – Eξαρτάται πόσο συχνά πηγαίνεις για ποτό

 Η γειτόνισσα στο απέναντι διαμέρισμα

0310886-24138-mc-tx360_arex

Τα συν: Απλά, εύκολα και γρήγορα. Ούτε τηλέφωνα, ούτε γκρίνιες για το που θα συναντηθείτε. Σας χωρίζει μια πόρτα. Μάλλον δύο. Αλλά «η δουλειά» γίνεται εύκολα τόσο στο διαμέρισμα σου, όσο και στο δικό της. Και δεν φταις εσύ. Φταίει εκείνη που ζήτησε καφέ χωρίς να φοράει σουτιέν, ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωινό.

Τα κατά: Αν γενικά μπαινοβγαίνουν πολλές στο σπίτι σου, ετοιμάσου να δεχτείς πόλεμο. Το καλό σενάριο, θέλει να χτυπάει τον τοίχο με την σκούπα. Το κακό, θέλει να βρεις το διαμέρισμα σου παραβιασμένο και τα ρούχα σου μέσα στο τζάκι. Καλά Χριστούγεννα.

Βαθμός επικινδυνότητας: 8/10 – Big Brother is watching you.

 Την παιδική σου φίλη

movies-spiderman-in-pictures-13_hqnj

Τα συν: Σε ξέρει και την ξέρεις. Ίσως να σε έχει δει και τυχαία γυμνό. Ξέρει τι σου αρέσει και πολύ περισσότερο, γνωρίζει τον σωστό τρόπο για να στο δώσει. Θυμάσαι εκείνο το ρητό που λέει ότι δεν υπάρχουν φιλίες ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες; Εσείς είστε η απόδειξη.

Τα κατά: Αν η ιστορία δεν προχωρήσει, έχεις καταστρέψει μια ωραία φιλία. Επίσης για να είστε τόσο καιρό μαζί, σημαίνει ότι έχεις αρχίσει και τη βλέπεις σαν άντρας. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Βαθμός επικινδυνότητας: 5/10 – Και αν σου κάτσει;

 Η πρώην του φίλου σου

movies-american-hustle-christian-bale-amy-adams-br_rf75

Τα συν: Όλα εκείνα τα ερωτήματα που είχες στο μυαλό σου θα απαντηθούν. «Πόσο μεγάλο είναι το στήθος της;», «Τι μπορεί να κάνει στο κρεβάτι;». Και αν τα καταφέρεις καλύτερα στο κρεβάτι από εκείνον, θα το θεωρήσει σημαδιακό. Ηλίθιες γκόμενες.

Τα κατά: Αν είναι πρώην γνωστού από το σχολείο, προχώρα το. Αν όμως είναι πρώην φίλου, είσαι μια άθλια μορφή ζωής. Είσαι χειρότερος και από αμοιβάδα που προκαλεί δυσεντερίες. Και όλα αυτά, επειδή δεν κατάφερες να τον κρατήσεις μέσα στο παντελόνι σου. Συγχαρητήρια. Μόλις απέδειξες ότι οι αντρικές φιλίες μπορούν να γίνουν χειρότερες από τις γυναικείες. Ξεφτίλα.

Βαθμός επικινδυνότητας: 9/10 – Χάσου από τα μάτια μας.

 Η αδερφή της πρώην σου

knockuplmkh01_8xrn

Τα συν: Έχεις κάνει ποτέ τη σκέψη «τα έφτιαξα με τη λάθος αδερφή;». Να που κάποιες φορές γίνονται και θαύματα. Επιτέλους μπορείς να διορθώσεις το λάθος του παρελθόντος και να γδύσεις, επιτέλους, το σωστό κορίτσι. Και αν η αδερφή έχει ακούσει τα καλύτερα για σένα, θα μπει και στη διαδικασία να διαπιστώσει αν πρόκειται για μύθο ή πραγματικότητα.

Τα κατά: Αν αποδειχθεί ότι προτίμησε την αδερφή της αντί για σένα, ασφάλισε άμεσα το αμάξι και το σπίτι σου. Και βάλε συναγερμό. Βασικά πάρε και ντόπερμαν. Και αλεξίσφαιρο. Και το γραφείο κηδειών της γειτονιάς σου.

Βαθμός επικινδυνότητας: 9/10 – Ώστε σ’ αρέσει να παίζεις με τη φωτιά.

 Η υπάλληλος στο γυμναστήριο

hunger-games-13_1f8u

Τα συν: Σε έχει δει να ιδρώνεις, να κοκκινίζεις, να φωνάζεις όταν σηκώνεις βάρη. Άρα με λίγα λόγια, σε έχει ήδη σε στιγμές φουλ από τεστοστερόνη. Η περίπτωση είναι στρωμένη και έτοιμη. Αν το χειριστείς σωστά, μπορείς να γίνεις εκείνος που θα τη βγάλει για ποτό με το που θα κλείσει το γυμναστήριο. Και όχι μόνο για ποτό.

Τα κατά: Αν έχεις διαπιστώσει ότι της αρέσουν οι σφίχτες -και δεν είσαι ένας από αυτούς- καλύτερα να κάνεις πίσω. Για κάθε γυναίκα υπάρχει ένας άντρας. Αλλά στη προκειμένη περίπτωση όχι αυτός με την κοιλιά.

Βαθμός επικινδυνότητας: 3/10 – Ποτέ δεν ξέρεις ωστόσο τι γούστα έχει…

Πηγή: provocateur.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.