Ειδησεογραφικό site

Πάγκαλος για Τσίπρα: Τι με νοιάζει τι θέλει ο κάθε ψυχασθενής; – Ψεύτης, απατεώνας, δημαγωγός και τυχοδιώκτης

66

Ψεύτη, απατεώνα, δημαγωγό και τυχοδιώκτη χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις κάλεσε όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς «να απογυμνώσουν και να αποδυναμώσουν» τον  απερχόμενο πρωθυπουργό.

Μιλώντας την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε την απόφασή του να πάμε σε εκλογές.

«Γιατί κάναμε εκλογές; Γιατί δεν έβρισκε μια λύση να κυβερνήσουν μέχρι τέλος του έτους, ο πρωθυπουργός, ο ίδιος; Θέλει την εμπιστοσύνη; Και τι με νοιάζει εμένα τι θέλει ο ένας ή ο άλλος ψυχασθενής;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως είναι καθήκον όλων των πολιτικών σχηματισμών να απογυμνώσουν και να αποδυναμώσουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθιστώντας εμφανές ότι είναι «ψεύτης, απατεώνας, δημαγωγός και τυχοδιώκτης».

Ο κ. Πάγκαλος πρότεινε ως λύση μια ανεξάρτητη προσωπικότητα της ελληνικής δημόσιας ζωής, όπως ο Νίκος Αλιβιζάτος, να αναλάβει άμεσα πρωθυπουργός, να συγκροτήσει κυβέρνηση στην οποία δεν θα συμμετέχει κανείς που ήταν βουλευτής ή υποψήφιος βουλευτής, με την εμπιστοσύνη της παρούσας Βουλής, για να εφαρμόσει το πρόγραμμα μέχρι τέλος του 2015.

«Η επιθυμία μου είναι να εξαφανιστεί ο Τσίπρας από τη δημόσια ζωή και ο,τιδήποτε τσιπρικό. Η απάτη, το ψέμα, η καταμυθολόγηση και η κατασυκοφάντηση της χώρας και του λαού μας που ήταν αυτό το επεισόδιο της «πρώτης φοράς Αριστερά» να λήξει, να αποδοκιμαστεί και να πάνε στο περιθώριο αυτοί οι τυχάρπαστοι άνθρωποι, αυτή η σπείρα που σήμερα κυβερνάει τη χώρα και την έχει διαλύσει», ανέφερε ακόμη ο πρώην υπουργός.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.