Ειδησεογραφικό site

Μαντηλάκια καθαρισμού για γένια – «Για να απολαύσεις σουβλάκι ή καπουτσίνο ελεύθερα»

42

 

«Η σειρά προϊόντων HOMMER δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια θεϊκή εμπειρία περιποίησης του συμβόλου αρρενωπότητας και σοφίας, τα γένια». Με τη φράση αυτή -και μερικές ακόμα- η σελίδα hommer.gr περιγράφει τη φιλοσοφία πίσω από τα πρωτότυπα προϊόντα της που απευθύνονται σε όσους άνδρες απολαμβάνουν να περιποιούνται τον εαυτό τους. Ανάμεσά τους βρίσκονται ατομικά μαντηλάκια καθαρισμού για γένια, ώστε να απολαύσεις «ένα σουβλάκι ή έναν καπουτσίνο ελεύθερα», σαμπουάν με λάδι κάνναβης, λάδι με φυσικά έλαια που αναζωογονούν, ενυδατώνουν και προστατεύουν γένια και επιδερμίδα, ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα προαναφερθέντα προϊόντα, καθώς και μία τσάντα.

Έτσι, εάν μέχρι σήμερα είχες κι εσύ την απορία πώς καταφέρνουν όλοι οι γενειοφόροι που συναντάς στον δρόμο να έχουν τόσο περιποιημένα μούσια, μόλις πήρες την απάντηση. Όπως εξάλλου συνεχίζει να μας πληροφορεί το hommer.gr, «τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά τα οποία καθαρίζουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν το τριχωτό του προσώπου και το δέρμα. Όλα είναι βασισμένα σε καινοτόμες φόρμουλες με λάδι κάνναβης τις οποίες συμπληρώνει η αυθεντική μυρωδιά του HOMMER με αναφορές σε αποστάγματα, πικρή σοκολάτα, βέτιβερ και ξυλώδεις τόνους».

Σύμφωνα μάλιστα με τους δημιουργούς της σελίδας, καλό είναι να μη χρησιμοποιείς ένα κοινό σαμπουάν στα γένια σου. Κι αυτό γιατί τα γένια και η επιδερμίδα του προσώπου έχουν διαφορετική φύση από το τριχωτό της κεφαλής. «Όπως δε θα χρησιμοποιούσες ένα σαμπουάν για το σώμα σου, έτσι πρέπει να δίνεις στα γένια σου την περιποίηση που τους αξίζει. Για καθαρά γένια απαλλαγμένα από ξηροδερμία, καθώς και σωστά ενυδατωμένο δέρμα, χρησιμοποίησε το HOMMER Σαμπουάν για Γένια». Κι αν φοβάσαι μήπως… μεταμορφωθείς με τα προϊόντα σε αρχαίο Έλληνα θεό, όπως απαντά η ομάδα μέσα από τις συχνές ερωτήσεις της σελίδας, δεν πρέπει να ανησυχείς: «Είναι στη φύση σου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.