Ειδησεογραφικό site

Έκανα το σκυλί… παιδί για να «κλείσουν» τα στόματα

62

 

Εχοντας βαρεθεί να τους κάνουν την πλέον αδιάκριτη ερώτηση «πότε επιτέλους θα κάνετε παιδιά», ένα ζευγάρι Αυστραλών αποφάσισε να κλείσει τα στόματα συγγενών και φίλων κάνοντας μια πέρα για πέρα ανατρεπτική φωτογράφιση. Το ιδιαίτερο χιούμορ είχε σαν αποτέλεσμα οι εικόνες από τη φωτογράφιση αυτή να γίνουν viral.

Ο Ματ κέι και η Αμπι Λι με τη βοήθεια της φίλης τους, φωτογράφου Ελίζα Μινέτ, έκανε μια φωτογράφιση σαν αυτές που συνηθίζουν να κάνουν τα ζευγάρια μόλις αποκτούν το πρώτο τους παιδί. Με μια διαφορά όμως. Αντί να κρατούν στην αγκαλιά ένα μωρό, κρατούσαν το σκύλο τους!

Οι δυο τους υποστηρίζουν ότι με τη φωτογράφιση αυτή δεν ήθελαν κάτι παραπάνω από το να γελάσουν μαζί με τους φίλους τους και τους συγγενείς τους, που έχον το ίδιο χιούμορ με εκείνους. «Δεν φανταζόμασταν σε καμία περίπτωση ότι οι φωτογραφίες θα γίνονταν viral» προσθέτουν, ενώ διευκρινίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να απαξιώσουν τους νέους γονείς ή όσους ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.