Ειδησεογραφικό site

Κάτι από Ρίγκαν θυμίζει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον αστεροειδή

21

Με σποτάκι του Ρίγκαν από την προεκλογική του καμπάνια με τους ρεπουμπλικανούς παρομοιάζει ο Βηματόδοτης προεκλογικό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το νέο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που λέει ότι ένας αστεροειδής περνά από τη Γη στις 26 Ιανουαρίου (την επομένη των εκλογών δηλαδή) και θα πάρουν μπρος οι μηχανές μοιάζει με σποτάκι που έκανε και ο… Ρόναλντ Ρίγκαν με τίτλο «It’s morning in America again» με το οποίο οι Ρεπουμπλικανοί ήθελαν να δείξουν ότι την επομένη των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα από την καθημερινότητα των Αμερικανών παρά μόνον ότι θα πάρουν μπροστά οι μηχανές.

«Στις 26 Ιανουαρίου ένας αστεροειδής θα περάσει από τη Γη. Ο ήλιος θα ανατείλει στις 07:34. Τα μαγαζιά και οι τράπεζες θα ανοίξουν μετά τις 08:00. Οι γονείς θα συνεχίσουν να ανησυχούν για τους βαθμούς των παιδιών, αλλά καμία οικογένεια δεν θα ανησυχεί μην βρεθεί στο δρόμο. Στις 267 Ιανουαρίου οι μηχανές παίρνουν εμπρος. Η κοινωνία στέκεται όρθια. Αρχίζουμε την πραγματική διαπραγμάτευση. Χαράσσουμε νέα πορεία μαζί με την Ευρώπη. Στις 26 Ιανουαρίου η Ελλάδα θα είναι μία χώρα με ελπίδα για όλους» αναφέρεται στο σποτ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.