Ειδησεογραφικό site

Γεωργιάδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Εσείς θα είστε υπεύθυνοι εάν πάθει κάτι ο Ρωμανός

30

 «Εσείς θα είστε υπεύθυνοι αν πάθει κάτι ο Νίκος Ρωμανός. Όχι το κράτος. Το κράτος του έχει δώσει και γιατρούς και νοσοκομεία και τα πάντα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε παρέμβασή του στην Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι ο Ν. Ρωμανός «δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, είναι ποινικός εγκληματίας. Δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια, άρα δεν δικαιούται άδεια. Δεν είναι ζήτημα πολιτικής εκμετάλλευσης, όπως βλέπω ότι κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σε μία υψηλών τόνων ομιλία του ο Αδωνις  Γεωργιάδης χαρακτήρισε «ψεύτη και πολιτικό απατεώνα» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα επειδή αμφισβητούσε το πλεόνασμα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι θα χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη αξιοποιώντας το πλεόνασμα.

Ανέφερε ακόμη πως «είναι γνωστό ότι είμαι ο πιο μνημονιακός βουλευτής. Όμως πρέπει να παραδεχθώ ότι τα μέτρα που ζητά η τρόικα είναι όχι απλώς παράλογα αλλά και επιζήμια».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. απάντησε στο σχόλιο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για τους 8 βουλευτές «το έργο ήταν «Και οι 7 ήταν υπέροχοι». Αλλά φαίνεται πως όταν οι 7 γίνονται 8, γίνονται χάλια». «Οι 8, είναι 9. Ξεχάσατε να μετρήσετε τον Σταθάκη που έκανε την ίδια πρόταση», είπε.

«Αν πιστεύατε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εκλεγεί Πρόεδρος δεν θα είχατε καμία αγωνία. Όλα αυτά τα κάνετε γιατί είναι πιθανό να εκλεγεί Πρόεδρος και ανησυχείτε γι’ αυτό κάνετε την εκστρατεία λάσπης. Αυτή η εκστρατεία λάσπης θα σας γυρίσει μπούμερανγκ», εκτίμησε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειρωνεύτηκε ακόμη την αξιωματική αντιπολίτευση για την απεργία πείνας που ξεκίνησε ο βουλευτής της Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Μόνο ένας είχε το ανάστημα να κάνει απεργία πείνας για τον Προϋπολογισμό. Ο κ. Μιχελογιαννάκης. Κύριε Βούτση επιτρέπετε εσείς να σας καπελώνει ο κ. Μιχελογιαννάκης; Είναι πιο δημοκρατικός από εσάς;», είπε και χαρακτήρισε «γελοιότητα» την απεργία πείνας του βουλευτή.

Κατά την ομιλία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. είχε προσωπική αντιπαράθεση με τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο σχετικά με την μείωση των κοινωνικών δαπανών στον Προϋπολογισμό.

«Δεν συνεχίζω γιατί σέβομαι τον παππού σας που έδωσε την νίκη στον δημοκρατικό αστικό κόσμο. Μόνο γι’ αυτό το λόγο δεν συνεχίζω την αντιπαράθεση μαζί σας», είπε και λίγο αργότερα υποστήριξε πως το τι θα γίνουν τα 11 δις του ΤΧΣ «είναι δυσνόητα πράγματα για ένα αστό και μάλιστα μεγαλοαστό που πρόδωσε την τάξη του και έκανε αυτά που κάνετε εσείς».

Τα σχόλια είναι κλειστά.