Ειδησεογραφικό site

Παίρνει διεθνείς διαστάσεις η «Επτάπολις το Όραμα των Δελφών»

49

Το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, στην οικία του Παύλου Πισάνου, στο Παλαιό Ψυχικό, στο πλαίσιο των μηνιαίων Διοικητικών Συμβουλίων του Σωματείου «ΟΛΥΜΠΟΣ –Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο», με παρουσία της ολομέλειας του Δ.Σ. και κατά την ολοκλήρωση της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στις εξελίξεις του προγράμματος «Heptapolis – Τριλογία, Το Όραμα των Δελφών» παρέστησαν δύο σημαντικές προσωπικότητες της αμερικανικής και της ελληνικής κοινωνίας, προσκεκλημένες από τον Παύλο Πισάνο.

Η μεγάλη κυρία του Κογκρέσου Carolyn Jane Malonay, πολιτικός που διετέλεσε εκπρόσωπος των ΗΠΑ για τη 12η Περιφέρεια του Κογκρέσου της Νέας Υόρκης από το 2013 έως το 2023 και για τη 14 περιφέρεια του Κογκρέσου της Νέας Υόρκης από το 1993 έως το 2013 και μαζί της η Πρόεδρος και Ιδρυτής της Euro American Women’s Council (EAWC) κα Λούλα Λόη Αλαφογιάννη και ο δημοσιογράφος κ. Άρης Παπαδόπουλος του Εθνικού Κήρυκα των Η.Π.Α..

Ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του Δ.Σ., ενώ ο Παύλος Πισάνος αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις εξελίξεις των σχέσεων της εταιρείας «Heptapolis – Τριλογία ΑΜΚΕ» με το Δήμο των Δελφών, ο οποίος παρέχει 13.000 στρέμματα για την οικοδόμηση των τριών πόλεων της Τριλογίας στη Δημοτική Ενότητα της Δεσφίνας, στους Δελφούς.

Λίγο αργότερα, στο πέρας των συζητήσεων με τα μέλη του Δ.Σ., ο Παύλος Πισάνος και η Δρ Ευαγγελία Δανιήλ παρέθεσαν στους τρεις εκλεκτούς προσκεκλημένους δείπνο σε αθηναϊκή ταβέρνα συνεχίζοντας τη συζήτηση με ενδιαφέρουσες προτάσεις για το πρόγραμμα «Heptapolis – Τριλογία, Το Όραμα των Δελφών».

 

PISANOS
Από αριστερά προς τα δεξιά: Η δρ. Ευαγγελία Δανιήλ, ο Παύλος Πισάνος, η Carolyn Jane Malonay, Λούλα Λόη Αλαφογιάννη και ο Άρης Παπαδόπουλος σε κοσμική ταβέρνα της Αθήνας

 

 

PISANOS
Η Πρόεδρος και Ιδρυτής της Euro American Women’s Council (EAWC) κα Λούλα Λόη Αλαφογιάννη και ο Παύλος Πισάνος

Τα σχόλια είναι κλειστά.