Ειδησεογραφικό site

Μάντζος: Αλλαγή ή αδιαφάνεια και κομματοκρατία;

26

Ως «προσωπική βεντέτα» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μάντζος τη μάχη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών. «Το δίλημμα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ παγιδεύει τους πολίτες. Χρησιμοποιείται και από τις δύο πλευρές, όχι μόνο για την επιβίωση των κομμάτων τους, αλλά για την επιβίωση των αρχηγών τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και προσέθεσε πώς η εκλογική αναμέτρηση έχει γίνει εγωιστική σε επίπεδο ηγεσιών. «Βλέπουμε μία ΝΔ να δουλεύει ολόκληρη για να έχει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αύριο το πρωί και έναν ΣΥΡΙΖΑ να μάχεται ολομέτωπα για να επαναφέρει τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό. Θυμίζει μία προσωπική βεντέτα», εκτίμησε ο κ. Μάντζος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εμείς μιλάμε για πολιτικές λύσεις. Όταν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ψηφίζεις ισχυρό κράτος δικαίου ανθεκτική και συνεκτική οικονομία και κοινωνία και δικαιοσύνη», υπογράμμισε και συνέχισε: «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, μας είπε ότι τα λέμε όλα αυτά ως λόγια του αέρα. Τον πληροφορώ λοιπόν και τον ίδιο και όλους ότι και τα πιστεύουμε και τα πρεσβεύουμε και θα τα εφαρμόσουμε και πριν και μετά τις εκλογές».

Για το μήνυμα των εκλογών της 21ης Μαΐου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε πώς «καλούμαστε όλοι ή να πάρουμε μία απόφαση αλλαγής ή να αναπαράξουμε τα κλειστά συστήματα εξουσίας, την αδιαφάνεια, την κομματοκρατία»

Τα σχόλια είναι κλειστά.