Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: «Δεν θα χαρίσουμε την Ελλάδα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ»

83

Ομιλία στην Πάτρα ενόψει της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της παράταξης, πραγματοποίησε την Τρίτη (9/11), κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αχαΐα, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Αν εκλεγώ πρόεδρος, εμείς, όλοι μαζί ως συλλογικότητα, δεν θα χαρίσουμε την Ελλάδα στη Νέα Δημοκρατία και δεν θα χαρίσουμε το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε -μεταξύ άλλων- ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα ευρήματα δημοσκόπησης που δημοσιεύθηκε σήμερα, επεσήμανε ότι «εγώ συνεχίζω με δύναμη, ενότητα και σεμνότητα και το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω, είναι να επιλέγω ανθυποψηφίους για το δεύτερο γύρο». Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «αυτό θα ήταν αλαζονικό, θα ήταν ξένο από τη δική μου πολιτική πορεία, από το ήθος μου και από τα πιστεύω μου».Το ΚΙΝΑΛ απαντά σε δημοσκοπήσεις: Θέλουν να μας παρουσιάσουν ως δορυφόρο της ΝΔ -Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «αυτό που θέλω να προτείνω, είναι να είμαστε όλοι οι πολιτικοί αυστηρά πολιτικοί και να αποφύγουμε προσωπικές αντεγκλήσεις και κακίες που προκαλούνται από πικρίες και να συνειδητοποιήσουμε ότι το εκλογικό μας σώμα, αλλά και όλοι οι πολίτες, μας θέλουν ενωμένους».

«Η δική μου συνεισφορά στην ενότητα», συνέχισε, «είναι δεδομένη, γιατί το έχω κάνει άλλες τέσσερις φορές». Ωστόσο, όπως τόνισε, «θέλω να πω ότι ,η ενότητα της επόμενης ημέρας, μετά την 5η Δεκεμβρίου, χτίζεται και σήμερα από τις συμπεριφορές και από τα λόγια που θα γίνουν και θα ακουστούν πριν από την 5η Δεκεμβρίου».

Οπως συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος: «Μένοντας πιστός στις αρχές μου, θα κρατήσω ψηλά τη σημαία της πολιτικής, γιατί αυτή η εκλογή πρέπει να μετατραπεί σε γιορτή Δημοκρατίας, που θα τσακίσει τους κομματικούς μηχανισμούς».

«Μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές από του 2017»
Στη συνέχεια, απηύθυνε κάλεσμα πολιτικής συμμετοχής, που όπως είπε, «θα τελειώσει τις μάχες χαρακωμάτων, θα παραμερίσει κάθε προσωπική αντέγκληση και θα υποσχεθεί πολύ μεγάλο ποσοστό στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι, «η δική μου εικόνα που προκύπτει από τις περιοδείες μου, είναι ότι θα έλθουν ψηφοφόροι από πολλά κόμματα, γι’ αυτό και εκτιμώ ότι η συμμετοχή στις 5 Δεκεμβρίου θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη του 2017».

Επίσης, ανέφερε ότι «είμαστε στο κέντρο του πολιτικού συστήματος και όχι στο περιθώριο, και θα παραμείνουμε στο κέντρο του πολιτικού συστήματος, αν με τις επιλογές του εκλογικού σώματος στις 5 Δεκεμβρίου έχουμε μία αξιόπιστη πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές».

«Εμείς προσφέρουμε μία τέτοια επιλογή, για αυτό ζητάμε την εμπιστοσύνη του πολίτη και θα του την ανταποδώσουμε την επόμενη μέρα», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Λοβέρδος

Τα σχόλια είναι κλειστά.