Ειδησεογραφικό site

Δήμητρα Ρίζου: Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ υπερήφανος για εμένα – Ξέρω ότι θα «βρίσκεται» στην πρεμιέρα μου

51

Η Δήμητρα Ρίζου, η κόρη του αείμνηστου Δημήτρη Ρίζου με το καλλιτεχνικό όνομα «Dreamy Dimmy», θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Where Αre Υou My Love?», στο Θέατρο Σφενδόνη, σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη.

Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στα parapolitika.gr για το ξεκίνημά της:

Πώς νιώθεις για το νέο σου ξεκίνημα;

Νιώθω πολύ όμορφα αλλά παράλληλα είμαι πολύ αγχωμένη, μόλις τελείωσα τη δραματική σχολή «Τεχνών 100» και ξεκινάω την πρώτη μου δουλειά στο θέατρο. Θα ήθελα πολύ στην πρεμιέρα να ήταν από κάτω ο πατέρας μου να με καμαρώσει. Θα ήταν πολύ υπερήφανος για εμένα, όμως ξέρω ότι θα βρίσκεται κάπου εκεί και θα με βλέπει.

Ποιες είναι οι ασχολίες σου;

Παράλληλα ασχολούμαι και με το τραγούδι και μέσα στον χειμώνα θα κυκλοφορήσει και το νέο μου single. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ κι ασχολούμαι και με τις δύο τέχνες που αγαπώ πολύ επαγγελματικά.

Η μητέρα σου σε στηρίζει στις επιλογές σου;

Η μητέρα μου είναι πάντα στο πλευρό μου, με στηρίζει σε ό,τι ονειρεύομαι. Όταν της ανακοίνωσα ότι θέλω να ασχοληθώ και με το θέατρο, ήταν η πρώτη που με παρότρυνε να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή.

Πληροφορίες για την παράσταση

Ο Χάρης Φραγκούλης επιστρέφει στο Θέατρο Σφενδόνη για δεύτερη χρονιά. Ξεκινώντας στις 2 Οκτωβρίου με την παράσταση «Where Αre Υou My Love?», με 21 νέους ηθοποιούς, σε έργο βασισμένο στα ημερολόγια του Σεφέρη και στον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε μετάφραση Διονύση Καψάλη. Ακολούθως από τις 30 Οκτωβρίου με την ομάδα Kursk θα επαναλάβουν την περσινή επιτυχημένη παράσταση «H Αφιέρωση» για 12 παραστάσεις.

Where are you my love? Δευτέρα-Τρίτη στις 21:00 από 2 Οκτωβρίου για 6 παραστάσεις: Θέατρο ΣΦΕΝΔΟΝΗ, Μακρή 4, Στάση Μετρό Ακρόπολη

Τα σχόλια είναι κλειστά.