Ειδησεογραφικό site

Διαλύονται τα ΕΛΤΑ – Οι εγκληματικές ευθύνες της ανίκανης Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

257

Μετά τη ΔΕΗ και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βρίσκονται στον δρόμο της απαξίωσης και της χρεοκοπίας λόγω της εγκληματικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο οργανισμός μόλις και μετά βίας θα καταφέρει να πληρώσει τους μισθούς Φεβρουαρίου στους 6.000 υπαλλήλους του, ενώ τα πάντα είναι στον… αέρα για τους επόμενους μήνες.
Σύμφωνα με πηγές, τους επόμενους μήνες είναι αμφίβολη η βιωσιμότητα του οργανισμού και βεβαίως, η σημερινή κυβέρνηση που είναι υπεύθυνη για το χάλι του, θα αποδράσει αφήνοντας άλλη μία «βόμβα» στην επόμενη κυβέρνηση.

Η Price Waterhouse Coopers, η οποία είχε επεξεργαστεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ έχει… σηκώσει ψηλά τα χέρια, καθώς η κατάσταση θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή και ίσως μη αναστρέψιμη.

Οι αριθμοί δεν βγαίνουν, καθώς οι λειτουργικές ζημιές φτάνουν τα 200 εκατ. ευρώ και οι οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία ανέρχονται σε 32,5 εκατ. ευρώ.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέστρεψε άλλη μία δημόσια επιχείρηση, για την οποία πλέον, η ιδιωτικοποίηση προβάλλει ως μοναδικός τρόπος διάσωσης, αν και θα γίνει «μπιρ παρά».

Η αγωνία των εργαζομένων έχει φτάσει στο κατακόρυφο και όλα είναι στον αέρα

Τα σχόλια είναι κλειστά.