Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους από την Αριστερά μέχρι την άκρα Δεξιά

201

«Έχουμε έναν πρωθυπουργό σε απόγνωση, ο οποίος σκέφτεται μονάχα την προσωπική του επιβίωση και κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους από την Αριστερά μέχρι την άκρα Δεξιά» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Αγνόησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» προσέθεσε, ενώ σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και άλλα στελέχη από τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς είπε ότι «αν υπάρχουν και άλλοι αμοραλιστές να το κάνουν τώρα».

«Οι πολίτες έρχονται σε εμάς, η προσπάθεια λεηλασίας θα πέσει στο κενό» υποστήριξε.

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση η Φώφη Γεννηματά χαρακτηρισε εξαιρετικά σημαντική την πρόταση των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών να επιδοτούνται οι χώρες σε κρίση για τα επιδόματα ανεργίας.

Στο πλαίσιο αυτό διευκρίνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε από τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές με την ιδιότητα του πρωθυπουργού μιας χώρας που εφάρμοσε τις επιλογές λιτότητας του Σόιμπλε.

«Ο κ. Τσίπρας ειδικεύεται στα βαφτίσια» προσέθεσε «βάφτισε το διαρκές μνημόνιο έξοδο από τα μνημόνια και τώρα θέλει να βαφτίσει τον εαυτό του Κεντροαριστερό. Συμφώνησε σε πλεονάσματα 3,5% για να το παίζει φιλεύσπλαχνος πρωθυπουργός».

Η Φώφη Γεννηματά εξήγησε τη σκοπιμότητα του συνεδρίου που ανακοίνωσε και χαρακτήρισε πολύ καλές τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπανδρέου «με τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας».

Στη συνέχεια επισήμανε τις κοινές ευθύνες Τσίπρα και Μητσοτάκη που διατηρούν τη συντήρηση στον τόπο. «Ταυτίζονται σαν δύο σταγόνες νερό» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι ο μεγαλύτερος χορρηγός επιστροφής της Δεξιάς στην εξουσία και το Κίνημα Αλλαγή προσπαθεί να φρενάρει» σημείωσε.

Στάθηκε και στη λεγόμενη καραμανλική συνιστώσα επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας προπαθεί να κρυψει τις ευθύνες της περιόδου Καραμανλή για τη χρεοκοπία τη χώρας.

Σε ότι αφορά στις συνεργασίες της επόμενης μέρας τόνισε πως για αυτές θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός με τη δύναμη που θα δώσει σε κάθε κόμμα. Τέλος, δήλωσε για τις εκλογές ότι θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. «Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα» κατέληξε

Τα σχόλια είναι κλειστά.