Ειδησεογραφικό site

Χερσόνησος: Ήρθαν για διακοπές και έκλεψαν κοσμήματα!

33

Εντοπίστηκαν με τη βοήθεια του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων

Ψώνια αλλά χωρίς… έξοδα ήθελε να κάνει ένα ζευγάρι Τσέχων που παραθερίζει στη Χερσόνησο! Παριστάνοντας τους πελάτες, άρχισαν να κοιτάζουν διάφορα εμπορεύματα σε ένα κατάστημα της περιοχής και να χώνουν σε μια τσάντα τα ακριβότερα!

Πέρασε αρκετή ώρα ώσπου ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος να αντιληφθεί ότι είχαν κάνει φτερά τα κοσμήματα που είχε βγάλει για να δείξει σε διάφορους πελάτες και ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου αξιοποίησαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων για να εντοπίσουν αυτούς που βγήκαν από το συγκεκριμένο την επίμαχη ώρα της κλοπής.

Έτσι, οδηγήθηκαν στον 33χρονο τουρίστα και την 34χρονη σύντροφό του και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένουν. Μέσα στις αποσκευές των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, αλλά και μπουκάλια με αρώματα, καπέλα, ένα μαχαίρι και άλλα αντικείμενα τα οποία είχαν κλέψει από το ίδιο κατάστημα! Οι δυο Τσέχοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και συνεχίζουν τις διακοπές τους στα… κρατητήρια ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή!

Τα σχόλια είναι κλειστά.