Ειδησεογραφικό site

Αθηνά Ωνάση: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στον Αλβάρο- «Πάγωσε» τους κοινούς λογαριασμούς

34

Η χρυσή κληρονόμος, επιθυμεί να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου και να του δώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου

Η Αθηνά Ωνάση, φαίνεται πως θέλει να τελειώσει το γάμο της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, όσο το δυνατόν γρηγορότερα και «αναίμακτα». Η πρώτη ακροαματική διαδικασία ήδη πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, παρουσία μόνο των εν διαστάσει συζύγων και των δικηγόρων τους. Πίσω από τις κλειστές πόρτες του δικαστηρίου, έγινε γνωστό πως συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν από την πλευρά της Αθηνάς και αφορούν στα κοινά περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού.

Στόχος της Αθηνάς ήταν το «πάγωμα» των κοινών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε με τον Αλβάρο,αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, ενώ απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της κοινής ακίνητης περιουσίας τους, μέχρι αυτή να χωριστεί από την ακροαματική διαδικασία του διαζυγίου. Όλα δείχνουν, πως ο χωρισμός του ζευγαριού μετά από 11 ολόκληρα χρόνια δεν θα είναι ρόδινος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, διαφωνούν σχετικά με τον καταμερισμό των κοινών περιουσιακών τους στοιχείων.

Η χρυσή κληρονόμος επιθυμεί να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου που είχε υπογράψει με τον Αλβάρο και να του δώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου, ενώ εκείνος όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει περισσότερα χρήματα. Η επόμενη δικάσιμος για το διαζύγιο ορίστηκε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι η δίκη στο Πρωτοδικείο των Βρυξελλών να γίνει και πάλι κεκλεισμένων των θυρών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.