Ειδησεογραφικό site

Χανιά: Έβαλαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να παριστάνει τον αγανακτισμένο έμπορο, στην επίσκεψη Τσίπρα

137

Γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά έκανε τον αγανακτισμένο έμπορο κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ. Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ. Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; »Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!».

Όπως ανέφεραν τοπικά σάιτ, όπως το kosmoschania.gr:«Μεγάλη προσπάθεια έκαναν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά για να παρουσιάσουν κόσμο κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη πόλη των Χανίων. Μάζεψαν υποψήφιους βουλευτές… πολιτικά γραφεία και όσους μπορούσαν για να δείξουν το στενό των Μουσούρων γεμάτο! Βέβαια… είχαν και την πλάκα τους, αφού προσπαθούσαν με αγωνία να παρακαλέσουν το κόσμο από τα μαγαζιά να χαιρετήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Μάλιστα, ένας εκ των ιδιοκτητών εμπορικού μαγαζιού που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης μπροστά στις κάμερες, στη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν και ο ίδιος που οργάνωνε με ποιους θα συνομιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την πρώην υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη φωτογραφία, ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον δήθεν «αγανακτισμένο» έμπορο για τις ρήτρες της ΔΕΗ.

Mόλις τελειώνει η συνομιλία τους, ο ίδιος μαγαζάτορας «μεταμορφώνεται» σε τελάλη και οργανωτή του κόμματος και της πορείας του Τσίπρα στην πόλη των Χανίων.


Μόλις πήραν οι κάμερες τη συνομιλία τους για τις δήθεν «κακουχίες» των εμπόρων… ο εν λόγω ιδιοκτήτης καταστήματος παίρνει παραμάσχαλα τη στενή συνεργάτιδα του Τσίπρα, την κ. Χατζηγεωργίου, και μπαίνουν στα μαγαζιά παρακαλώντας τους ανθρώπους να βγουν να χαιρετήσουν τον Τσίπρα!

Ο συγκεκριμένος έμπορος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Φαλήρου με τον ΣΥΡΙΖΑ και ονομάζεται Κώστας Μερκουράκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.