Ειδησεογραφικό site

Αποφασίζουν οι αγρότες: Απέκλεισαν το Τελωνείο Καστοριάς και το κτίριο της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

71

Αποφασίζουν σήμερα οι αγρότες για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποτιμώντας τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (15.2.2024) στη Νίκαια της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική συνεδρίαση των εκπροσώπων των μπλόκων των αγροτών από όλη την Ελλάδα, ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση οι αγρότες του μπλόκου της Καστοριάς απέκλεισαν αργά το βράδυ της Τετάρτης τις εγκαταστάσεις του Τελωνείου Καστοριάς, παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους στην κεντρική είσοδο και τον αύλειο χώρο του κτιρίου. Παράλληλα, την ίδια χρονική στιγμή συνάδελφοί τους προχώρησαν στην καθολικό αποκλεισμό του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη αποκλείοντας τις εισόδους πρόσβασης στο κτίριο για όλους τους υπαλλήλους.

Ο Στάθης Πασχαλίδης από το μπλόκο της Κοζάνης εξήγησε ότι σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή μπλόκων στην Νίκαια, προκειμένου οι αγρότες να επανακαθορίσουν την στάση τους για την συνέχεια του αγώνα του

Τα σχόλια είναι κλειστά.