Ειδησεογραφικό site

Φωτίου: Δεν είναι πολιτική τα γκαζάκια – Ο Άδωνις έχει προκαλέσει τον λαό

37

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ. Τι της απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, με αφορμή την έκρηξη από γκαζάκια που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σκωπτικά την επίθεση σημειώνοντας ότι αφενός «δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια», αλλά «είναι προφανές ότι και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό».

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε με σχόλιο στο Twitter στην κ. Φωτίου λέγοντας ότι «Η κ. Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια» και διερωτήθηκε: «Δηλαδή όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις;».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι δηλώσεις της κ. Φωτίου θυμίζουν ανθρώπους που σε περίπτωση βιασμού λένε: «καταδικάζω αλλά κι αυτή ήταν προκλητική».

Την επίθεση καταδίκασε με λιτή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη».

Σημειώνεται, ότι από τους τρεις αυτοσχέδιους μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη στην Ακαδημίας, εξερράγη ο ένας, προκαλώντας υλικές ζημιές στο διάδρομο έξω από το γραφείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.