Ειδησεογραφικό site

Τατσόπουλος: Αγέλαστος κωμικός σαν τον Μπάστερ Κήτον ο Σαμαράς – Τι είπε για τον Λαζόπουλο

41

Για τις εκλογές,τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού, Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό την Πέμπτη, υποστήριξε πώς μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τους «ρεαλιστές» του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Βήμα Fm και ερωτηθείς σχετικά με τα προεκλογικά σποτ της ΝΔ, ο κ. Τατσόπουλος χαρακτήρισε «πάρα πολύ αστείο» τον κ. Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα κωμικό ηθοποιό «με φλέβα, σαν τον Μπάστερ Κήτον» αφού, όπως εξήγησε, «είναι αγέλαστος».

«Υπάρχουν οι χάχες, αλλά και οι αγέλαστοι ηθοποιοί που βγάζουν πολύ γέλιο. Ο Μπάστερ Κήτον και ο Τσάρλι Τσάπλιν ήταν αγέλαστοι ηθοποιοί σε μεγάλο βαθμό -ο Τσάπλιν γελούσε κάπου-κάπου, ο Κήτον αγέλαστος. Και ο Σαμαράς έτσι μου φάνηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος με το Ποτάμι μίλησε και για τον Λάκη Λαζόπουλου και την δουλειά του, σημειώνοντας πως έχει τη θεμελιώδη αντίφαση ανάμεσα στον ιδιωτικό και το δημόσιο.

«Όταν κάνεις μια ιδιωτική ζωή, με συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων, είναι οι πλούσιοι σαν κι εσένα. Τους κάνεις αβάντες, τους γλύφεις, είσαι ένας βολικός, με όσο καλό πρόσημο μπορείς να δώσεις, γελωτοποιός της αυλής. Καλός και διασκεδαστικός, διότι είναι και καλός άνθρωπος ο Λάκης», είπε και πρόσθεσε: «Όμως, το ακροατήριό σου είναι στους αντίποδες. Διαλέγεις ως target group του δημόσιου Λαζόπουλου, σε αντίθεση με τον ιδιωτικό, ανθρώπους εξαντλημένους από την κρίση, δείχνεις στις εκπομπές σου πώς περνάνε και είναι πάρα πολύ δύσκολα αυτά».

Σύμφωνα με τον κ. Τατσόπουλο, όσο περνάει ο καιρός, βλέπει να υποχωρεί ο ιδιωτικός Λαζόπουλος και ο ηθοποιός, και να μπαίνει στο προσκήνιο ο δημόσιος, ο προπαγανδιστής.

«Η προπαγάνδα ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με τη σάτιρα. Ο προπαγανδιστής θα πεθάνει και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα και καλό είναι ο Λαζόπουλος να το καταλάβει και να το σταματήσει σύντομα, διότι μόνο κακό κάνει στον εαυτό του», σημείωσε.

Όσον αφορά στο Ποτάμι και στις ενδεχόμενες συνεργασίες που είχε κάνει, ανέφερε ότι σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του λέει ότι ο κίνδυνος κάτω από την πίεση πιστωτικής ασφυξίας είναι υπαρκτός για αυτό και σύμφωνα με τον κ. Τατσόπουλο, υπάρχει μία και μόνη εθνική υποχρέωση: «να σχηματιστεί κυβέρνηση και να μην πάμε ξανά-μανά σε εκλογές, όπου θα γίνονται καλλιστεία λαϊκισμού μέχρι να βγει ο πιο όμορφος και να μην πω πού θα πάει η χώρα».

«Θα πρέπει να προσπαθούμε να βρούμε γλώσσα συνεννόησης και ένα modus vivendi με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν είναι πρώτο κόμμα. Και με τους ρεαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε ένα μίνιμουμ για να σχηματίσουμε κυβέρνηση συνεργασίας ή έστω για να δώσουμε ψήφο ανοχής», είπε

Τα σχόλια είναι κλειστά.