Ειδησεογραφικό site

ΚΙΔΗΣΟ κατά Τσίπρα: Πως θα πληρωθούν τα ομόλογα που λήγουν το Μάρτιο;

21

Βολές στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στο οικονομικό του επιτελείο, ρίχνει το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, ασκώντας κριτική στα περί δηλώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι “θα πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο”.

Το Κίνημα αναρωτιέται αν αυτή η δήλωση σημαίνει ομολογία συνεργασίας με τους εταίρους ή διαφορετικά αποκαλύπτεται πλήρης άγνοια για ζητήματα χρηματοδότησης της χώρας. “Ελπίζουμε αυτό να είναι ομολογία ότι θα συνεργαστεί με τους εταίρους για την ασφαλή και οριστική έξοδο από το πρόγραμμα. Διαφορετικά αποκαλύπτεται πλήρης άγνοια για βασικά ζητήματα χρηματοδότησης της οικονομίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση και προσθέτει “ή ότι δεν λέει όλη την αλήθεια στον λαό”.

Στη συνέχεια εκφράζει κάποιες απορίες σχετικά με το σύμβουλο και υποψήφιο του κ. Τσίπρα, τον κ. Βαρουφάκη. “Θα μπορούσε να μας πει καθαρά τι θα ήθελε για τη χώρα: Μονομερή πτώχευση με όλη την καταστροφή που αυτό συνεπάγεται;”, τονίζει και συμπληρώνει “και ας πει καθαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: τον εκφράζουν αυτά που λέει ο κ. Βαρουφάκης; Θα είναι μέλος της διαπραγματευτικής του ομάδας;”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.