Ειδησεογραφικό site

Αιχμές Καμμένου κατά Βορίδη για τα περί μη παράδοσης της χώρας στην αριστερά

44

Βολές κατά του Μάκη Βορίδη εκτόξευσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Πάνος Καμμένος, με αφορμή τα όσα είπε χθες σε προεκλογική του εκδήλωση στον Ασπρόπυργο. «Η γενιά που εκπροσωπεί, δεν θα παραδώσει τη χώρα στην αριστερά», δήλωσε ο κ. Βορίδης. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του να μην είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να σχηματιστεί πολυκομματική, τονίζοντας μάλιστα ότι “το έθνος βρίσκεται σε μία ανθρωπιστική κρίση, θα κοιτάξω εγώ αν είναι ο Τσίπρα δεξιός ή αριστερός”.

Μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι “να πάμε όλοι μαζί λοιπόν, να ενωθούμε, να ξεχάσουμε τα εμφυλιοπολεμικά, ας πάει ο Βορίδης να τα πει εκεί που τα ‘λέγε στο παλιό του το κόμμα και να τους απομονώσουμε αυτούς τους τύπους. Δεν μπορεί να χυθεί άλλο αίμα στην Ελλάδα”.

Εκτίμησε δε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα πάρουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ αυτό που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις και εξέφρασε την άποψη ότι αν “οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε ισχυροί στην επόμενη Βουλή με ένα ποσοστό που πιστεύω ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που λένε οι δημοσκοπήσεις, τότε δεν θα μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση.  Είναι σημαντικό την άλλη μέρα να υπάρχει μία κυβέρνηση πολυκομματική ”.

Τέλος, σχετικά με τις ενδεχόμενες συνεργασίες υπογράμμισε ότι στόχος είναι να συνεργαστούν με δυνάμεις οι οποίες δεν έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα. Χαρακτήρισε, μάλιστα, τον Τσίπρα “καθαρή δύναμη” και πρόσθεσε ότ “το έθνος, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε μία ανθρωπιστική κρίση, επιβάλλει ο λαός να ενωθούμε. Θα κοιτάξω εγώ, αν είναι αριστερός ο Τσίπρας ή δεξιός;”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.