Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: Να αποκαλυφθούν οι κουκουλοφόροι ανώνυμοι μάρτυρες

51

«Να είναι βέβαιοι ότι στο τέλος θα ελεγχθούν» σημείωσε και έκανε γνωστό ότι οι καταθέσεις τους δόθηκαν τις τελευταίες 45 ημέρες

«Η υπόθεση της Novartis είναι μια επανάληψη του 89. Δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο και έχουν παραβιαστεί κατάφωρα όλοι οι δικονομικοί κανόνες» επεσήμανε πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Εγω δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν αλλά οι κατηγορίες πρέπει να είναι συγκεκριμένες. Όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Όχι κατηγορίες που εκτοξεύονται  επί δικαίων και αδίκων… Αυτό που γίνεται είναι μια δολοφονία προσώπων και στελεχών από μια ομάδα που ξεφτιλίζει τη Δικαιοσύνη» είπε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος εξέφρασε επίσης την έντονη διαφωνία του με το γεγονός ότι δόθηκε το καθεστώς της προστασίας στους μάρτυρες.

«Οι κουκουλοφόροι μάρτυρες πρέπει να αποκαλυφθούν. Να είναι βέβαιοι ότι στο τέλος θα ελεγχθούν» σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος έκανε γνωστό ότι οι καταθέσεις τους δόθηκαν τις τελευταίες 45 ημέρες ενώ ο ο προπαγανδιστικός μηχανισμός για τη συγκεκριμένη υπόθεση κινείται τα τελευταία δύο χρόνια.
Σε ερώτηση εάν και ο ίδιος θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Αντώνη Σαμαρά και θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη σε βάρος του πρωθυπουργού, είπε ότι με τον κ. Τσίπρα και με τον κ. Παπαγγελόπουλο θα ασχοληθούμε μετά τις εκλογές όταν θα διαμορφωθεί μια νέα πλειοψηφία. Τώρα, σε αυτή τη βουλή θα ασχοληθούμε με τους κουκουλοφόρους μάρτυρες» επεσήμανε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.