Ειδησεογραφικό site

Θριάσιο: Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των αγνοουμένων μία μέρα μετά την τραγωδία

32

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης βρίσκονται στο Θρίασιο νοσοκομείο οι συγγενείς των αγνοούμενων. Περιμένουν μήπως το επόμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που θα φτάσει έξω από τα επείγοντα θα είναι αυτό που θα δώσει τέλος στην αγωνία τους.

Οι συγγενείς ενός 38χρονου οδηγού νταλίκας: ο πατέρας, τα ξαδέρφια ακόμα και συνάδελφοί του αναμένουν με αγωνία κάποιο νέο. Ωστόσο όπως λένε, σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες, ακόμη δεν έχει βρεθεί ούτε το όχημα στο οποίο επέβαινε.

«Μα καλά καρφίτσα είναι για να μη μπορεί να βρεθεί ολόκληρη νταλίκα», σχολιάζουν και τονίζουν πως αυτή η αναμονή τους έχει διαλύσει ψυχολογικά.
Το πρωί όμως οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν στο άκουσμα της είδησης πως δύο αγνοούμενοι εντοπίστηκαν ζωντανοί. Ίσως και ο δικός τους άνθρωπος να σταθεί το ίδιο τυχερός…

Ακόμη ένας οδηγός φορτηγού αγνοείται. Η δίκη του νταλίκα όμως εντοπίστηκε κομμένη στα δύο. Εκείνος δεν ήταν μέσα στην καμπίνα. Κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι.

Ένας πατέρας κάθετε μόνος, έξω από το νοσοκομείο, σε ένα βρεγμένο από την βροχή παγκάκι. Αναμένει για ώρες με σκυμμένο το κεφάλι. Κανείς δεν ξέρει που τι απέγινε ο γιος του.

Η σύζυγος ενός αγνοούμενου στέκεται σε μια γωνία και περιμένει. Το βλέμμα της συγκλονίζει: κοιτάει τους δημοσιογράφους μες στα μάτια, ελπίζει να έχουν εκείνοι καποια πληροφορία για τον άντρα της. Έχει χάσει τις ελπίδες της. Δείχνει να έχει προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο.

Μέχρι αυτή την ώρα, σύμφωνα με τον  Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκο Παπαευσταθίου ο απολογισμός των νεκρών στο Θριάσιο παραμένει σταθερός. Ο αριθμός του ανέρχεται στους δεκαπέντε εκ των οποίων οι πέντε είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι δέκα άντρες. Όλοι εκτός από έναν άντρα έχει αναγνωριστεί από συγγενείς τους.

«Έχουμε επίσης νοσηλευόμενους δώδεκα ασθενείς από τους 23 που διεκομίσθησαν από χθες το πρωί μέχρι και χθες το βράδυ. Από αυτούς τους δώδεκα η σύνθεση τους είναι επτά γυναίκες και πέντε άντρες. Πιο σοβαρά τραυματισμένη είναι μια γυναίκα 85 ετών που είναι διασωληνωμένη στην ΜΕΘ από χθες. Για τους υπόλοιπους 11 τραυματίες και ασθενείς δεν υπάρχει προς το παρών κάποιος κίνδυνος για τη ζωή τους», ανέφερε νωρίτερα ο κ. Παπαευσταθίου σε ενημέρωση που έκανε προς τους δημοσιογράφους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.